Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Pihnit ali ne pihnit?

Napisal/-a phoebus Po feb 03, 2003 3:11 pm

Imam skodo favorit, ima ze svojih 11 let. In sem razmisljal, ce se mi jo splaca celo na novo pihnit ker je rjava, zamenjat sklopko in vse mozne gumi cevke v masini (malo pusca hladilna nekje samo ne v masini sami, je pogledal mehankar), ali se mi bolj splaca tega nekaj denarja dat v kaj drugega?
Razmisljam tako- ce naredim to, bo masina se nekaj casa lepo delala in bom brez skrbi, ce bom pa za ta denar kupil drug avto, bom pa dobil stara j***a...kaj mislite vi?
Kolk mislite, da bi to stalo (najmanj, seveda)? :)

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Re: Pihnit ali ne pihnit?

Napisal/-a Jesus Pe feb 14, 2003 10:40 pm

Ma jst mam ze od nekda nekaksen odpor do teh favoritk, ker nikamor ne grejo pa se ful prevec zrejo, tko da bi si raj za ta dnar kej druzga kupu, ne vem, to je samo moje mnenje!
to te bo sigurn kostal VSe sku blizu 200jurjev, pa ce jo prodas za 100jurjev pa si rajs en drug avto kups za ta dnar
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest So feb 15, 2003 9:18 am

ja, recimo za 300 jurjov bi mogu dobit ze enga unota (dobrga) - pa se zru bi ti okol 6...

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So feb 15, 2003 11:04 am

Ja glede na to kaj vse si napisal da bi naredil se ti res splača da avto prodaš pa kupiš nekaj novega! Ker barvanje celega avta te bo prišlo caa. 200k, pa še motorni deli sklopka,...100k, tko da nevem, če bi pršu skozi pod 300k SIT!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov