eXtreme je napisal/-a:Imam tezavo. Ko hocem zagnati motor (kljuc naprej), se starter ne zavrti. Probal sem dva (delujoca), a se noben ne zavrti. Gre za Hondo CRX '91. Ko hocem zagnati motor, sepravi v poziciji kljuca naprej, se izklopi vklopljena ventilacija. Zdaj nevem, ali je to po defaultu, luci normalno gorijo... Res da sem nekaj delal na glavnem kablovju, vendar nic takega zaradi cesar se starter nebi zavrtel. Kje bi bil lahko vzrok? Kaka ideja?
lublancan je napisal/-a:če mu že priporočate fazenprifar mu vsaj povejte da rab 12voltnga
drgač pa multimeter u roke pa poglej če pride kej štroma iz klučavnce,
1. stvar so pa itq varovalke, pa ne pozab tistih par 10 amperskih pod pokrovom motorja
eXtreme je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:če mu že priporočate fazenprifar mu vsaj povejte da rab 12voltnga
drgač pa multimeter u roke pa poglej če pride kej štroma iz klučavnce,
1. stvar so pa itq varovalke, pa ne pozab tistih par 10 amperskih pod pokrovom motorja
Shodit nebi nic smelo, ker je prej vse delalo. Varovalke so vse OK. + do starterja pride, tok do kljucavnice po kablu tudi, sem pomeril. Nisem pa preveril kaj se dogaja v kljucavnici. Malo me je zmotilo to da se je ventilacija ugasnila ko sem prestavil kljuc skrajno naprej - zagon starterja. To je po defaultu? Smotano je ker je tam toliko kablov pri kljucavnici. Mi lahko nekdo predstavi shemo od akumulatorja, kljucavnice in starterja, da bom vedel kaj cekirat. Takrat ko pomaknes kljuc naprej stece tok le v starter, da ga zalaufa?
borut007 je napisal/-a:Morda pa imaš slab akumulator. (morda)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov