Nasveti in napotki ter povpraševanja...

hunter
Nov uporabnik

zaščita pokrova rezervoarja

Napisal/-a hunter Sr okt 20, 2004 12:39 pm

ta mesec sm kupu novi punto in ko sm šou tankat ugotovu, da na pšokrovu rezervoarja ni ključavnice (prejšnji modeli imajo vsi). sm se obrnu na avtohišo, kjer sm kupu avto in at-gen.uvoznik fiat pa mi niso vedli povedat zakaj je tako. danes sm dobu odgovor, da po novem fiat ne bo dajal ključavnice na pokrov. ker se mi zdi zadeva čudna in nelogična sprašujem ali morda kaj ve o tej zadevi, če je to res in če ima kdo mail od tovarne fiat, ker jih bom direkt vprašu. ker imam centralno sm mislu, da se vratca pri tem zaklenejo ampak sploh ni tako, jst tudi ko je avto zaklenjen odprem vratca in pokrov brez težav.

:evil: I HATE THIS GAME

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr okt 20, 2004 12:58 pm

Hehe .. to je res malo čudno ja.Sicer se pri mojem avtu tista vratca zaklenejo z centralnim ampak tisti zatič ki jih drži tud ni nek biser .. tak da če hoče kdo kaj naredit ga pretirano ne ovira ... še sreča da mam skoz prazn tank .. mi vsaj nimajo kaj za ukrast ...
Slika

hunter
Nov uporabnik

Napisal/-a hunter Sr okt 20, 2004 1:23 pm

ni problem v tem, da ti zviznejo benz, kaj če ti kej not stresejo.........PA BOM UVELJAVLJAL GARANCIJO ????????

:evil: ŠE YUGO MA KLJUČAVNICO

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr okt 20, 2004 1:33 pm

pokrov rezervarja se odpira pr autih z daljincem ali zajlo - ročka u kabini
al pa se zaklepa čep na cevi

drgač pa poglej u navodila za uporabo...
tm je zihr s slikcam opisan kako se tanka
in če je kje kšna klučavnca, reklamiri auto

čeprou je to zloooo čudn
podpis

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr okt 20, 2004 1:42 pm

heh jaz mam punto pa je ni... na prejšnem puntotu pa je bla :roll:

če zveš povej še meni :)

hunter
Nov uporabnik

Napisal/-a hunter Sr okt 20, 2004 2:42 pm

sem na enem forumu dobu odgovor: po novem novi punto nima ključavnice na pokrovu, pri dynamic opremi pa so po novem serijsko izključili električna stranska ogledala in ogrevanje le-teh, sicer pa je vse odvisno od dogovorov med fabriko in uvoznikom.

lublancan v navodilih je narisana ključavnica na pokrovu in nč druzga, imam centralno ampak se vseeno odpre itd.....

golfy vidim da imava iste težave. bo kr treba najt kakšen pokrov s ključavnico in imet dva ključa, druge ni...... :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr okt 20, 2004 2:46 pm

a zravn slikce kej piše, da to obstaja samo pr določenih modelih/opremi
ker če n, oz maš tako opremo pol pejt na auto triglau težit
podpis

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr okt 20, 2004 2:49 pm

mah meni so u petek razbili ceu auto in ukradli radio.... (mogoče si bral o tem)

rabim najprej zaščito za auto in pol za tank :wink:

hunter
Nov uporabnik

Napisal/-a hunter Sr okt 20, 2004 3:06 pm

so zgleda "stara" navodila, kjer niso upoštevali nove variante, tako, da je samo slika s ključavnico, sm pa težil na auto triglavu in ti povem, da so me vezali sem, vezali tja, vezali gor.......ma mi ni znal noben nič povedat, in tako sem ponavljal par dni zapored, do današnjega dne ko so mi iz AH, kjer sm kupu avto povedali, da je tko po novem.......

golfy, mi je žal, da so ti ga rasuli zarad avtoradija, upam da si ga mel vsaj zavarovanega. so mojmu kolegu zarad avtoradija zvili cela sprednja vrata. inteligentno ni kaj, da bo ga dobu, sigurn ne bi več hodu

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr okt 20, 2004 3:31 pm

tut un čep k se zašraufa nima ključavnice??? :(
Slika

hunter
Nov uporabnik

Napisal/-a hunter Sr okt 20, 2004 3:45 pm

točn tko ZUPI13, najbolj čudno je pa to, da pr vsej opremi ki jo imam, nimam najosnovnejšega. :oops: :oops:

da bom lažje spal si bom mogu sam zrihtat čep....... :roll:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr okt 20, 2004 3:50 pm

ne se pustit
ti reč da si kupu tak pa tak auto, u navodil je lepo narisan da ma klučavnco, pa da ma še yugo zaklenen rezevoar
povej jim da tebe čist nč ne briga kaj so oni spreminjal... ti bi rd meu tank zaklenen, sploh pa zdej k se bencin draži in da te čist nč ne briga zakaj ganima, ti ga hočš met zaklenenga in oni nej poskrbijo da se ga bo dal zaklent

men se mau čudn zdi da bi pr teh stvareh šparal ker če ti dajo v tovarni tak pokrovček al pa unga na ključ je njim razlika 100 SIT in s tem ne pršparajo nič

če bojo kej mutili da so stara navodila jim ti kr povej da to tebe ne briga, da morjo oni sami poskrbet da dajo zravn auta taprava navodila
podpis

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr okt 20, 2004 4:40 pm

Sej tud tanovi Poloti nimajo ključavnice na čepu.Majo samo vratica (plastična) ki se zaklenejo s centralnim zaklepanjem.Tako da tisto odlomit res ni noben problem.
Pa ne mislit da sem kej takega že počel :) .Mamo doma polota pa sem mal preštudiral kako ma narjeno :wink:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr okt 20, 2004 4:55 pm

važn je da maš občutek varnosti, pravga tatu itq ne bo nč ustavl

fora je sam da ti ne pride en mulc k mu je dougčas do auta, odpre tank (ker ni klučavnce) pa ti kšn cukr usuje not

za sesa benz vn morš met pa cajt, pa not je mrežca... in traja (to ni yugo)
podpis

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Sr okt 20, 2004 4:57 pm

lublancan je napisal/-a:a zravn slikce kej piše, da to obstaja samo pr določenih modelih/opremi
ker če n, oz maš tako opremo pol pejt na auto triglau težit

Servisna knjiga ti itak ne definira opreme, kaj kje dobiš, nasploh pa je servisna knjiga splošna za vse opreme in motorje, tako da tm nc ne bos zvedu! Tako kot je prospekt enak za vse vrste oprem je servisna knjiga tudi!

LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov