Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

strah zelenga voznika;)

Napisal/-a Damjan19 Če nov 04, 2004 3:11 pm

Mam R5,ko sm ga kupu je bilo ogromn problemov z njim,po menjavi tesnila na glavi je blo vse kul,dans pa sm avto premaknu kr sm ga mel parkiranga na pločniku pa opazu da se na tleh,točn tam kamor piha iz auspuha nastane po tleh vlažno.a je to ok?
kr drgač se bojim da je s kej z dihtongo narobe,a je to lahk posledica okvare dihtonge(že spet)?
pogledu sm pa tut na odprtino za olje dolivat pa se ne kadi kej prevč,v bistvu skor ne no,mehanik mi je pa pred mescom reku da je čist normaln da se iz vročega olja kadi.
Ka pravte na vse skup?

Hvala

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če nov 04, 2004 3:15 pm

vn iz auspuha ti teče kondenz, to je čist normalno, zto pa auspuhi rjavijo
ja iz vročga olja se kadi, sam te pare ponavad ni velik
podpis

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Če nov 04, 2004 3:16 pm

okej...velik bolš z mano;) hvala ti 100krat

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če nov 04, 2004 9:19 pm

zihr je bil avto mrzel pa je bil samo kondenz...drugač pa mal kontroliraj vodo (hladilno tekočino) če ti je ne zmankuje potem je vse ok...pa recimo takrat ko teče pod pušami v olje se to že vidi na šipki oz. je tud vsega skup preveč v karterju tko da ti bo na šipki kazalo čez max. najbolje se pa vidi takrat ko se menja olje...če je slučajn že voda not...če si pozoren najprej voda priteče pol pa še olje...sam ne smeš proč gledat :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Ne nov 07, 2004 9:22 pm

Ce imas luzico pod auspuhom je lahko le troje: kondenz, tesnilo na glavi ne dihta, pocena glava motorja.
Kontroliraj vodo in olje; ce kjerkoli vidis majonezi podobno zmes; je nekaj od zadnjih dveh vzrokov; ce je nivo vode skoz isti; pol je kondenz.

LP G.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov