Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Lupo 13
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

kontrolna lučka izpušni plini lupo?

Napisal/-a Lupo 13 Pe nov 12, 2004 12:46 am

Zdravo!
Mene samo zanima ali kdo ve zakaj se prižge lučka za izpušne pline (VW lupo). Na AMZS so rekli, da bo najbrž treba zamenjat vžigalne kabele (cena???). Moram iti pa najbrž na servis, da mi ga na računalnik priklopijo.
Avto res čudno ropota in trese. A se lahko vseeno vozim z njim? A so mogoče svečke?

Hvala

mitja320
Novinec

Napisal/-a mitja320 Pe nov 12, 2004 12:23 pm

Pojdi nekam, kjer imajo tester za VW. Brez tega lahko samo nabijamo poste v prazno. Lahko je 25 različnih stvari.

gaper
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a gaper Pe nov 12, 2004 12:56 pm

Ojla!!to sranje sem imel jst pred cca. 6 mesci na svojem polotu 1.0 letnik 2001!!pržigala se mi je lučka za izpuh in avto se mi je isto tresu in sploh ni imel moči!!
avto sem pelu na servis k je še bil v garanciji in ti povem da so pri Vrtaču (servis v Kranju) sam havbo odprl in gledal!!mehaniki so ga prikklaplal na računalnik in ti povem NČ!!sam z glavam so zmigval!!
Pol sm reku naj to uštimajo in sm ga vozu k njim 3 mesce ti povem!!menal so mi vse živo v avtu od računalnika (cca. 500.000 jurjev) do kablov, akumulatorja ampak zadeva je po 200 metrih zopet zasvetla!!
Mel sm ful probleme da sm pol ponoru in jim zagrozu z cajtngom in odvetnikom pol so pa polota čudežno popravli!!Dejanski vzrok pa mi niso povedal sam zdj mi lučka ne svet več in avto zaenkrat dela normalno!!
Tuning is life!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe nov 12, 2004 4:31 pm

[quote="gaper"]Ojla!!to sranje sem imel jst pred cca. 6 mesci na svojem polotu 1.0 letnik 2001!!pržigala se mi je lučka za izpuh in avto se mi je isto tresu in sploh ni imel moči!!
avto sem pelu na servis k je še bil v garanciji in ti povem da so pri Vrtaču (servis v Kranju) sam havbo odprl in gledal!!mehaniki so ga prikklaplal na računalnik in ti povem NČ!!sam z glavam so zmigval!!
Pol sm reku naj to uštimajo in sm ga vozu k njim 3 mesce ti povem!!menal so mi vse živo v avtu od računalnika (cca. 500.000 jurjev) do kablov, akumulatorja ampak zadeva je po 200 metrih zopet zasvetla!!
Mel sm ful probleme da sm pol ponoru in jim zagrozu z cajtngom in odvetnikom pol so pa polota čudežno popravli!!Dejanski vzrok pa mi niso povedal sam zdj mi lučka ne svet več in avto zaenkrat dela normalno!![/q

a so ti lučko vn uzel :P
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe nov 12, 2004 4:37 pm

šmeks je napisal/-a:
gaper je napisal/-a:Ojla!!to sranje sem imel jst pred cca. 6 mesci na svojem polotu 1.0 letnik 2001!!pržigala se mi je lučka za izpuh in avto se mi je isto tresu in sploh ni imel moči!!
Mel sm ful probleme da sm pol ponoru in jim zagrozu z cajtngom in odvetnikom pol so pa polota čudežno popravli!!Dejanski vzrok pa mi niso povedal sam zdj mi lučka ne svet več in avto zaenkrat dela normalno!![/q

a so ti lučko vn uzel :P

sam to je čist možn, da so ti kabl dol snel
podpis

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe nov 12, 2004 6:33 pm

isto se je dogajalo z našim polom l.2001 1,4 MPI. hočem na hiter enkrat nekam skočt, pa se pržge ta lučka, pol sm pa vprašu mamo kdaj je to opazla in je bil odgovor: sj to pa že skoz sveti :P nakar sm poklicu na servis in so mi rekl, da je to od slabega goriva in da, če se ne bo ugasnila, ko bo natankan naj pripeljem avto na reset. pol je lučka res ugasnla, ko je dobil novo gorivo in od takrat se to ni več ponavljalo. se je začelo pa zato elektroniki mešat... ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

pele
Novinec

Napisal/-a pele Pe nov 12, 2004 9:02 pm

Zanima me kaksene oznake in barve je ta lucka.Sprasujem zato , ker imam avto iz VW "zlahte" in imam stalno tezave s kontrolnimi luckami .Zaenkrat se nem imel teh problemov vendar jih lahko pricakujm ,ker se mi kar naprej nekaj priziga.Imam obcutek , da VW in "strom" ne gresta najbolj skupaj.A se motim?

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe nov 12, 2004 9:12 pm

nemci se ne kvarjo
kvarjo se sam italjanska j***a
podpis

mitja320
Novinec

Napisal/-a mitja320 So nov 13, 2004 12:58 pm

gaper in ti si vse to plačal? :?

gaper
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a gaper So nov 13, 2004 1:52 pm

ojla!!misl da mi niso mogl kabla za lučko vn uzet, ker pol nebi zasvetla ko dam kontakt!!je pa res da je men un mehanik tut neki govoru okrog bencina,da naj bi imel petrol najslabši bencin(preveč mangana), da agip ima pa najboljšega!!
ne jest nism nč plaču ker je šlo hvalabogu vse še pod garancijo!!so me pa pa pred kakšnim 3 tednom klical da so dobil nek račun iz lj. od porscheja in da moram plačat 40.000 za to delo ampak sm reku naj si ga v rit utaknejo ker jih mam povhn k.... :evil: !!zdj pa ni niti glasu od njih!! :D
Tuning is life!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov