Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Dwight
Nov uporabnik

Kaj naj naredim z karamboliranim Audijem A6

Napisal/-a Dwight Ne nov 14, 2004 10:54 am

Prosim za dober nasvet. Imam Audi A6, letnik 96. Karamboliran je po levi strani in verjetno je zvito tudi podvozje, ker so zadnja vrata napeta (avto je letel po zraku in pristal na zadnji levi kolesi). Drugač je bil zelo lepo ohranjen in skozi servisiran na pooblaščenih servisih. Tisti, ki odkupujejo karambolirana vozila so mi ponujali 300.000. Ja z pa mislim, da je dost več vreden. Cena takega nekaramboliranega se giblje do 1.400.000 SIT. A ga bom res moral prodati za 300.000?

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Ne nov 14, 2004 11:08 am

Težka odločitev. Ma si siguren, da je zvito podvozje? Če se odločiš za prodajo, obstaja tudi možnost, da ga prodaš po delih. Mislim, da boš več iztržil.

Dwight
Nov uporabnik

Napisal/-a Dwight Ne nov 14, 2004 11:20 am

Jaz tudi razmišljam, da bi ga kr po delih prodal. Nimam pa blage veze kolk bi iztržo za posamezne dele.:( Kolko še dobim za tak motor, 1.8 20V, ki je brezhiben, ma malo prevoženih, vrata, stekla, luči, klima.....Je pa poškodovano podvozje, ker so zadnja kolesa čisto na tleh in zamaknjena v desno za cca 20 cm.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne nov 14, 2004 11:28 am

Po delih boš res več dobil kot 300k sit... računaj motor, pol če maš mogoče še klimo, pa karoserijski deli... Dobit bi mogu cenik novih delov, pol pa odbit recimo 50% alpa še kaj več. Drugače pa lahko za posamezne kose pogledaš po netu če gdo kaj enekega prodaja.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne nov 14, 2004 11:28 am

tisti posredniki ki kupujejo takšna vozila ti bodo zelo malo ponudili ampak naprej bodo pa za več prodali...

ko jst jst prodajal motor (sem ze skenslal z njim) kličem enega posrednika pa me vpraša kaj je zbito itd. jst povem in on reče dam ti xy za njega (čeprav motorja še videl ni) potem se pa dal oglas v salamonca pa sem zanj iztržil veliko več...tako da tebi priporočam podobno avto net. oglasniki...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov