Nasveti in napotki ter povpraševanja...

MacK
Novinec

Kraj: Maribor

Zamenjava diz na R5

Napisal/-a MacK Sr nov 17, 2004 9:12 pm

Hello

Mam eno bolj glupo teoreticno vprasanje. A bi si lahko jaz sam doma menjal dize na omenjene avtu? Ker nevem ce je to samo tak da vlozek ven pa potem novi vlozek nazaj not :?: Pa ce mi bi lahko kdo pojasnil kak se lahko preveri, ce je katera ze unicena. No jaz mam recimo nove not. cca 10k km nazaj so bile vse 4 zamenjane. Zanima pa me zato, ker je kasiral za zamenjavo vlozkov pa nastavitev bosch pumpe 40k sit :x

Lp
MacK

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr nov 17, 2004 11:09 pm

Ti si čudn?!? :roll: Emmm kaj ti ni jasn..... men je kasiru 26 jurjo pa mi ni menju diz sam preveru jih je..... pa pumpo nastavu...... in kaj ti zdej ni jasn? Itak maš mir zdej z dizami za par let....Al bi jih ti spet menju?Če pa praviš da ti laufa lepše kot ursus...

Za ostale pa..... na istem servisu sma bla.... on prej jaz potem.... njemu menju vse 4 dize men jih je sam preveru.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: Zamenjava diz na R5

Napisal/-a pugi405 Sr nov 17, 2004 11:23 pm

MacK je napisal/-a:Hello

Mam eno bolj glupo teoreticno vprasanje. A bi si lahko jaz sam doma menjal dize na omenjene avtu? Ker nevem ce je to samo tak da vlozek ven pa potem novi vlozek nazaj not :?: Pa ce mi bi lahko kdo pojasnil kak se lahko preveri, ce je katera ze unicena. No jaz mam recimo nove not. cca 10k km nazaj so bile vse 4 zamenjane. Zanima pa me zato, ker je kasiral za zamenjavo vlozkov pa nastavitev bosch pumpe 40k sit :x

Lp
MacK

Ne se zajebavat z dizami.... Ti povem iz lastnih izkušenj :evil: Ven je šla .... not tut... ampak ne tako kot bi morala... pol pa sam še šlep služba powah (če razumeš) :twisted:

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če nov 18, 2004 10:31 am

Za preverit dize majo posebno ''mašinco''.

Vložkov ne moreš zamenjat sam ker jih je treba naprešat.
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 18, 2004 10:43 am

super98 je napisal/-a:Za preverit dize majo posebno ''mašinco''.

Vložkov ne moreš zamenjat sam ker jih je treba naprešat.

Vse se da sploh če se potrudiš pa počasi in s pametjo delaš. Dize lahko sam zamenjaš, samo dobro si zapomni kako so bile prejšnje notri in delaj po pameti ne nekaj na silo.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov