Nasveti in napotki ter povpraševanja...

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

problem glodalci

Napisal/-a lucky009 Pe nov 19, 2004 9:34 am

pred dobrim mescem najdem crkneno podgano v motornem prostoru (center lublane)smrdel ko hudič :evil: jo nekak odstranem skor kozlov ok sm pač eno ubov nau več problemov.Učer bom mau pogledu avtoček olje ... in najdem gor kup olupkov pa pešk od grozdja pa pogledam še fotrov avto isto ampak ampak mau mn misl :x .a se mi splača motor prat pa povejte na kaj morm bit pozorn da ne zmočm oz. zalijem al pelm to u kšno pralnco in kva dt tem pošatim da mi zginejo :-P avto mam pa accent 1998

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe nov 19, 2004 9:43 am

Karkoli boš delal ne it z vapom ker voda pod pritisko je VERY BAD!

Ima pa znanec v MB iste probleme: so mu miši/podgane znosle celo!!!ŽEMLJO!!! za sprednjo luč v astri!!!
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe nov 19, 2004 10:09 am

nam so pa l.97 pr takrat novem avtu pregrizle neke kable za elektriko, pa se je kadit ven začelo pa postal je avto. star pa par mesecev. So prišli od šerbineka, dali nadomestno vozilo, plačat pa je foter mogo takrat okoli 80 k sit.

motor pa najbolje, da ga pelješ oprat v pralnico, kjer tudi motorje perejo.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
ar35s
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a ar35s Pe nov 19, 2004 10:31 am

sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC :evil: , naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate... :(
SlikaSlika
Nonsense in BASIC.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe nov 19, 2004 10:37 am

ar35s je napisal/-a:sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC :evil: , naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate... :(

Ka maš tako lukno v škatli da miš not pride??? :shock:

Pa kaj maš to ležeč stroj al je miš namenoma metala na matično kakce??? ;)
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Pe nov 19, 2004 10:52 am

malo speri motor z navadnim šlauhom - izogibaj se elektrike (vž tuljava itd..); za glodalce pa kupi "motilec" mislim da ga majo tudi v Conradu - http://www.e-trading.si/
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe nov 19, 2004 10:55 am

ar35s je napisal/-a:sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC :evil: , naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate... :(

kaj maš podgane u stanovanju? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
ar35s
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a ar35s Pe nov 19, 2004 10:58 am

Templar je napisal/-a:

Ne ni bil ležeč, še zdaj mi ni jasno, kako je uspela poscati tudi vertikalno postavljeno matično ploščo... notri pa je prišla odzadaj skozi luknje za kartice ( nisem dajal nazaj kovinske zaščite, ko sem vzel neko kartico ven ).

Glede čiščenja motorja pa sem jaz to delal ročno, kolikor se je dalo - npr. ko je spala neka siamska mačka (oz. nekaj podobnega) v/na/ob motorju ko sem ga prižgal... hujših posledic za mačko sicer ni bilo, je pa pustila en kup dlake (katastrofa za čistit, še posebej, če se malo zapeče gor), ki mi je, med drugim, tako zapacala alternator, da je kmalu šel...
SlikaSlika
Nonsense in BASIC.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe nov 19, 2004 1:12 pm

:cry :cry :cry
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe nov 19, 2004 1:34 pm

ar35s je napisal/-a:
Templar je napisal/-a:

Ne ni bil ležeč, še zdaj mi ni jasno, kako je uspela poscati tudi vertikalno postavljeno matično ploščo... notri pa je prišla odzadaj skozi luknje za kartice ( nisem dajal nazaj kovinske zaščite, ko sem vzel neko kartico ven ).

Glede čiščenja motorja pa sem jaz to delal ročno, kolikor se je dalo - npr. ko je spala neka siamska mačka (oz. nekaj podobnega) v/na/ob motorju ko sem ga prižgal... hujših posledic za mačko sicer ni bilo, je pa pustila en kup dlake (katastrofa za čistit, še posebej, če se malo zapeče gor), ki mi je, med drugim, tako zapacala alternator, da je kmalu šel...

Men je enkrat mačka pršla isto na motor od R5 GGT spat, zjutri pa vn ni mogla, ker sem se direkt odpeljal - nekje na avtocesti k sm potegnu se je pa zaslišalo tuljenje iz havbe - sam je blo že prepozn za mačko - se je že napol spekla - tko da sm peljal direkt u avtopralnico in so mašino opral z vapom - da je šlo vse pečenje dol. Pekla se je pa med turbino, auspuhom in motorjem.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe nov 19, 2004 1:40 pm

nebivedu , ogabno :lol:(na kitajskem bi lahko še kak kos prodal ;) ) , ar35s nasmeju si me do konca,sem se skor uscal od smeha :lol:
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov