ar35s je napisal/-a:sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC, naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate...
Templar je napisal/-a:ar35s je napisal/-a:sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC, naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate...
Ka maš tako lukno v škatli da miš not pride???![]()
Pa kaj maš to ležeč stroj al je miš namenoma metala na matično kakce???
ar35s je napisal/-a:sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC, naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate...
ar35s je napisal/-a:Templar je napisal/-a:ar35s je napisal/-a:sicer malo off-topic... neka miš je moj PC zamenjala za WC, naredila svoje na matični plošči in i/o kartici... posledice (ko sem zadevo prižgal) si lahko predstavljate...
Ka maš tako lukno v škatli da miš not pride???![]()
Pa kaj maš to ležeč stroj al je miš namenoma metala na matično kakce???
Ne ni bil ležeč, še zdaj mi ni jasno, kako je uspela poscati tudi vertikalno postavljeno matično ploščo... notri pa je prišla odzadaj skozi luknje za kartice ( nisem dajal nazaj kovinske zaščite, ko sem vzel neko kartico ven ).
Glede čiščenja motorja pa sem jaz to delal ročno, kolikor se je dalo - npr. ko je spala neka siamska mačka (oz. nekaj podobnega) v/na/ob motorju ko sem ga prižgal... hujših posledic za mačko sicer ni bilo, je pa pustila en kup dlake (katastrofa za čistit, še posebej, če se malo zapeče gor), ki mi je, med drugim, tako zapacala alternator, da je kmalu šel...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov