hvala za odgovore

PiLLLe je napisal/-a:Tocn tko kt je pugi reku dobis jih na benzah spucajo pa full hudomen se zdi da so iz glicerina tko da ce ma kdo dostop do njega se tolk bl
LP PiLLLe
4vale6 je napisal/-a:Pozdrav!
Rabil bi nasvet glede alu platišč. Letna platišča 18" (predvsem zadnji dve) se tako močno primeta naležne površine, da jih je ob menjavi zelo težko dobit dol, kljub temu da so ob vsaki menjavi očiščena in namazana. Videl sem da nekateri uporabljajo poseben sprej, ki naj bi to preprečeval. Me zanima če kdo pozna ta sprej, oz. ima z tem izkušnje?
Hvala in lp!
yashica je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:Pozdrav!
Rabil bi nasvet glede alu platišč. Letna platišča 18" (predvsem zadnji dve) se tako močno primeta naležne površine, da jih je ob menjavi zelo težko dobit dol, kljub temu da so ob vsaki menjavi očiščena in namazana. Videl sem da nekateri uporabljajo poseben sprej, ki naj bi to preprečeval. Me zanima če kdo pozna ta sprej, oz. ima z tem izkušnje?
Hvala in lp!
Bakrena ali alu mast v spreju. Sploh prvo dobiš v vsaki trgovini z avtodeli.
.com je napisal/-a:Sašo, najboljš da vprašaš Dejana...ali pa Duleta
yashica je napisal/-a:Bivši mk6 GTI od DejanaNo, ne verjamem, da bi tako vesten lastnik mazal naležne površine pesta z navadno mastjo...
Dodal bi, da lahko uporabiš tudi keramik sprejBakreno mast ima recimo Euroton, Mitras, IMS-trgovina, AT team... Keramično mast ima recimo tudi operi-avto, ravno tako zadnji trije omenjeni trgovci.
Naležno površino ščistiš in na rahlo posprejaš. Jaz pri tem s časopisnim papirjem zaščitim disk, da mi ni potrebno le tega posebej čistiti in do danes nisem imel še nobenih težav s snemanjem kolesa. Tudi vijake po navoju na rahlo namažem, vendar ne po konusu! Zategujem pa z moment ključem v dveh korakih na 120Nm. Ponavadi uporabljam cenejšo bakreno mast
4vale6 je napisal/-a: očitno potem tudi to nebo pomagalo.
za avto se je res skrbelo v nulo
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov