Zlatan_ je napisal/-a:Kašno olje pa ti vlivaš notr da te pride litr 1000sit?
Ne bi rd bil pametn sm sosed je avtomehanik in dela na avtotehni in mi je enkrat govoru da če nočm avtu uničt motorja da naj ne uporabljam smeti kot so proton...
nebivedu je napisal/-a:Monster jst sm k mi je zmanjkalo benza in dnara, nalil v tank kr mešanco za kosilnco 4% olja in avto je zanimivo mel kr dost moči, pol sm sprobal s kurilcem, 50 litrov benza in 10 litrov kurilca, pa je avto brezhibno delal - največ sem pa prišel do 20 litrov kurilca na 40 litrov benza, pa mi je frgazer zapacal, ampak avto je še vozu. Tko da pomoje da če daš par deci olja zraven, pol ne boš mel problemov.
Kar se pa tiče tega, da je nafta dost mastna za mazanje - če daš zapacan frgazer od olja in smeti v nafto, ti ga nafta zelo lepo spuca, pol ne vem če je lih dost mastna za mazanje!!!
lisko je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Monster jst sm k mi je zmanjkalo benza in dnara, nalil v tank kr mešanco za kosilnco 4% olja in avto je zanimivo mel kr dost moči, pol sm sprobal s kurilcem, 50 litrov benza in 10 litrov kurilca, pa je avto brezhibno delal - največ sem pa prišel do 20 litrov kurilca na 40 litrov benza, pa mi je frgazer zapacal, ampak avto je še vozu. Tko da pomoje da če daš par deci olja zraven, pol ne boš mel problemov.
Kar se pa tiče tega, da je nafta dost mastna za mazanje - če daš zapacan frgazer od olja in smeti v nafto, ti ga nafta zelo lepo spuca, pol ne vem če je lih dost mastna za mazanje!!!
Nebivedu vemo vsi kak dolg že dizli obstajajo..... pa vse bosh pumpe se mažejo z nafto.... tko da verjetn ni zastonj tko narjeno da se z nafto maže.Pač sem reku ajd star dizl.... mu ne bo škodl mal olja sam korist mu lahk ker mu bo namazal vse dele.
Tist o mešanici nafta in bencin..... jaz sem včasih u moped tko tanku..... 3 litre bencina pa 2 litra kurilca.... brez olja.... pa motor ni ribnu.... tko da očitn je nafta kar precej mastna.
Tist da nem šel s takim motorjem na meritve.... brezskrbi da ne bom
lisko je napisal/-a:Če bo res pil 4 (da bo tko ostalo) ..... liter nafte je 202 sit..... liter olja pa okol jurja.
Se prav deci olja je 100 sit...... vlijem pa poleg 2 dcl.... se prav 200 sit.... teh 200 sit pa pridobim u 100tih km..... tko da je krepko cenej tud če morm olje kupovat
Pri razliki 1 liter porabe na 100 km pa nardim z enim tankom 200km več. tko daje 50% cenej.
No to je teorija..... počakajmo malo pa bomo vidli če bo res pil 4 al je to sam trenutna varka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov