Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Janko_30
Nov uporabnik

Pokraspana armatura pri A3

Napisal/-a Janko_30 So dec 11, 2004 12:22 pm

Pozdravljeni!

Sem nov tukaj. Zanima me, kaj mi priporočate, ker sem pred kratkim nabavu Audi A3 1.8 96' letnik 150.000km in me moti ker je armatura pokraspana (prilagam sliko) in tudi sovoznikov predal (kljuka predala). A lahko to pobarvam (samo rise?)

Zanima me tudi, če mora bit res toplo vreme za globinsko čiščenje, saj je avto umazan na tapiciranih delih in sedežih (velur)... globinsko mi ga ta teden niso hotli (upali nek v eni zakotni čistilnici čistit).

Mi lahko kdo tudi priporača kakšne ovalce oz. pač zvočnike naj nabavim, ki jih bom vgradil v originalno polico (je sicer bol tanka), sam iščem pač najugodnejšo in enostavno rešitev (ne bom devu 15k SIT za novo polico, nisem pa neki zahteven). Torej ne preveč težke zvočnike pa nad 150W (za okoli 15k SIT)?
Isto me potem tu zanima če bi lahko vgradil še kakšne manjše zvočnike brez večjih inštalacijskih del zadaj na straneh (kjer ima že pripravljen prostor in mrežico - kablo do tja pa še ni)

Hvala, lep pozdrav

Slike so dva posta spodaj.
Zadnjič spremenil Janko_30, dne So dec 11, 2004 12:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So dec 11, 2004 12:30 pm

Slik ni!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ So dec 11, 2004 12:32 pm

Slika
Slika

Janko_30
Nov uporabnik

Napisal/-a Janko_30 So dec 11, 2004 12:36 pm

Thx nisem v redu naslova kot kaže vpisu. Na slikah se sicer ne vidi tako očitno, vendar v živo se dosti. Pozabil sem še vprašat, kje mi bi preoblekli volan v usnje in za koliko, ker je volan tudi precej zdelan.

Hvala

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Pokraspana armatura pri A3

Napisal/-a matcho So dec 11, 2004 12:43 pm

Janko_30 je napisal/-a:Pozdravljeni!

Sem nov tukaj. Zanima me, kaj mi priporočate, ker sem pred kratkim nabavu Audi A3 1.8 96' letnik 150.000km in me moti ker je armatura pokraspana (prilagam sliko) in tudi sovoznikov predal (kljuka predala). A lahko to pobarvam (samo rise?)

Zanima me tudi, če mora bit res toplo vreme za globinsko čiščenje, saj je avto umazan na tapiciranih delih in sedežih (velur)... globinsko mi ga ta teden niso hotli (upali nek v eni zakotni čistilnici čistit).

Mi lahko kdo tudi priporača kakšne ovalce oz. pač zvočnike naj nabavim, ki jih bom vgradil v originalno polico (je sicer bol tanka), sam iščem pač najugodnejšo in enostavno rešitev (ne bom devu 15k SIT za novo polico, nisem pa neki zahteven). Torej ne preveč težke zvočnike pa nad 150W (za okoli 15k SIT)?
Isto me potem tu zanima če bi lahko vgradil še kakšne manjše zvočnike brez večjih inštalacijskih del zadaj na straneh (kjer ima že pripravljen prostor in mrežico - kablo do tja pa še ni)

Hvala, lep pozdrav

Slike so dva posta spodaj.

Kake zvočnike boš kupo za polico je čist tvoja odločitev, pazit morš samo da nebojo premočni, da ti jih bo avtoradio še lahko normalno poganjal (ker vidim da ojačevalca neboš kupo). Čeprav je boljša rešitev da namontiraš v sprednja vrata en močn sistem (samo to pol ko boš nabral $$$).

Kar se tiče napeljave na zadnjo steno je čist izi. Kabl samo potegneš od armaturke, pol dalje pod ono plastiko ki gre mimo zica (na levi ali desni), pol pa morš zadnjo steno dol vzet da boš lahko vse skupaj namontiral. Tu samo pazi da neboš one zobe polamal vse ki držijo skup polico oz. steno pa karoserijo.
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po dec 13, 2004 5:51 pm

Janko_30 je napisal/-a:Thx nisem v redu naslova kot kaže vpisu. Na slikah se sicer ne vidi tako očitno, vendar v živo se dosti. Pozabil sem še vprašat, kje mi bi preoblekli volan v usnje in za koliko, ker je volan tudi precej zdelan.

Hvala

Poznam enga ki bi ti volan preobleku za 15000 sit.Tak bo kot nov.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Po dec 13, 2004 6:01 pm

Je sploh možno, da ima avto samo 150.000km prevoženih? (prej 450.000km :D ) Fajn je "pokraspan" :) (popraskan) To boš po moje v Avstriji našel hitre servise kjer popravljajo takšne majhne poškodbe armaturke, sedežev, laka,... V prestavno ročico pa kr fajn vtret vosek za usnje! Bo pomagalo (predvidevam, da je usnjena).
LP

Janko_30
Nov uporabnik

Napisal/-a Janko_30 Če dec 16, 2004 12:08 pm

Ja avto ima sigurno 150.000km. Za volan sem sicer mislil, da pride ceneje (cca. 8k), tko da ga nč nč ne bom dal preoblečt, edin če ima morda kdo kakšno drugo idejo, kaj še lahko naredim, ker je zguljen in usnjen obroč kot tudi osrednji del. (kje kupim vosek za usnje, koliko je cena)
Zvočnike bom dal kr ene ovalne not, verjetno infinity ovalne 300W max. so mnde 20k SIT.
Kaj potem ni druge rešitve za armaturko? Kaj pa da bi samo ris pobarval s sprejem za plastiko (odtenek sicer ne bi bil enak sam vseeno), al pa kakšne nalepke, oz. karkoli??

Globinsko čisščenje pa verjetn pred poletjom ne bo al kako? (teden dni v garaži ga ne mislim met).

Hvala, lp

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Če dec 16, 2004 1:15 pm

Ja kr hudo imaš podrsano armaturko.....

Globinsko pa raje počakaj, ker boš imal preveč vlage v avtu, v tem vremenu se ti ne bo posušil, zato bo vse skupi začel plesnet ........... ne priporočam

Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov