Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Jonny Vrabec
Nov uporabnik

kako dobit armaturo ven?-punto

Napisal/-a Jonny Vrabec Če dec 16, 2004 2:37 pm

Pr grelcu zraka v kabini avta, mi pušča antifriz, zato se mi posledično tut rosijo šipe. :(
Zdej če hočem to zrihtat morm dobit cel grelni sistem ven iz armature.
Če ima kdo kej izkušenj s tem nej mi prosm pove kako se razdre celo armaturo in dobi to stvar ven, kr zdej mi je ratal sam števc ven dobit in vse šraufe odšraufat- pa še zmeri jo neki drži!!! :(
Slika Punto ELX

tgasper
Nov uporabnik

Napisal/-a tgasper Če dec 16, 2004 10:40 pm

Jaz imam ravno tako problem pri Puntotu z rosenjem. To je za popizdit, kako nonstop se rosijo. Pa jih mažem z antifogom, pa zelo malo pomaga, edini razultat na koncu je ta, da me šečejo oči, ker mi non stop piha v glavo.
Je pa res mogoče nekaj na temu, da nekaj teče na radiator, ker mam na svoji strani (voznikovi) vedno moker tepih. Dvignil sem ga, da se sem prišel do pleha, ampak ni nikjer na podnu luknje. Torej mora teči res izpod armature.
Kako to, da se to tako rado dogaja pri puntotu?

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Če dec 16, 2004 10:43 pm

Puntek je kvaliteten avto, lepo se pelje, sam pri italijanih je treba vedet, da ni zmeraj vse tako kot je treba. jaz z rosenejm zaenkrat nimam probelmov - jih ima pa kolega, sem pa imel velike probleme z elektriko. skor vsak teden mi je šla žarnica, pa še sedaj mi kdaj pozicijsek sploh ne delajo. pol pa sam mal po havbi udriš pa začnejo delat.

z eno besedo - FIAT. :-P

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 Če dec 16, 2004 10:47 pm

LOl :D
VW

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. So dec 18, 2004 3:46 pm

Dela boš mel čez glavo.

A si odšraufal dva velika vijaka na obeh straneh armature. Eden je na levi strani v bližini varovalk, drugi pa desno v predalu? Drugač morš pa dol vzet tud volan (ne pozabi si prej označit pozicije volana!!), odklopit vse konektorje, odšraufat miljon enih šraufov, ... ampak, ko dobiš ven armaturo se zabava šele prične :)
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

Jonny Vrabec
Nov uporabnik

Napisal/-a Jonny Vrabec So dec 18, 2004 5:19 pm

Ja potenje šipe je ravno zarad počene pečke pod armaturo - kjer pušča antifriz. Eni so mi pravl d je možno tut zarad dihtge na glav, d se poveča prtisk v hladilnem sistemu in pečka v kabini spušča.

Tko jest sm tole popravu. jebu sm se tri cele dne in končn zrihtu tko kt treba, čeprou sm zlomu dve plastiki, zgubu nekej šraufov, nekaj mi jih je tut ostal :roll:
Vse drugim k majo tale problem, pa polagam na srce nej mal premisljo in raje prodajo avto spomladi, k kupec tega ne bo opazu.

Če mislte pa tole popravt, pa je manj dela- najmanj desetkrat manj!!!, če dajo avto na dvigalo, dajo ven motor in tam kjer so dve cevi, ki peljejo v kabino k pečki, nej izrežejo luknjo 10x25cm in preprosto zamenjajo peč!!!

Sam kok se je zdej fajn pelat u avtu k spet vse dela kokr treba ;) - čeprav mam celo roko popraskano in poflajštarno zarad šraufanja

Z eno besedo-FIAT!!!
Slika Punto ELX
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov