Nasveti in napotki ter povpraševanja...

samix
Nov uporabnik

Kraj: Muta

FIAT TIPO

Napisal/-a samix Pe dec 17, 2004 11:51 am

Kupujem Fiat Tipona 2.0 pa sem zvohu enega ful ohranjenega z klimo usnjem.... Tip ga prodaja za 80k! je pa 93 letnik! Avto ma pa to napako da "zakuha" pa ventilatorja se mi zdi da tut ne vklopi! Mogoče zajebava termo stikalo ne vem! temp. pa naraste krepko čez sto! a ma kdo kaj izkušenj z tem?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe dec 17, 2004 6:00 pm

Okj problem je sledec su ti je termostat in ti ga neodpre s tem voda necilkulira in se ti pregreva. Termostikalo ti tut nedela k je pac fuc in ti zato tut ventilatorja neuklapa. Mozno da ti je ze su dihtung na glav sam bos moru povedat a ti mece vodo vn iz sistema al ti jo mesa z oljem.
Ce dela kar kol od tega je servis pr fusarjih okol 30k mal mn tko nekak okvirna cena :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe dec 17, 2004 6:51 pm

glej zadeva je sledeča....če je že parkrat zakuhal med vožnjo je zihr glavo zvil...v naslabšem primeru je tud že mal "bate prijel" tko da so zihr že kakšne raze po cilindru.

To zakaj pa kuhne je pa velik vzrokov: lahko je samo termostat skoz zaprt,prebito tesnilo glave pa kompresija vn uhaja,v najslabšem primeru je pa počena glava.

tko da če nisi zihr kaj je narobe rajš ne kupuj ker se lahko precej nateg.... tko da samo v opozorilo!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov