Nasveti in napotki ter povpraševanja...

jl
Nov uporabnik

p.... roparske

Napisal/-a jl So dec 18, 2004 8:33 am

Evo, danes ob 2h zjutraj, mi je neka prijazna oseba hotela odtujiti avtoradio s parkirišča pred gostilno Mirje v LJ. Rezultat: razbito sovoznikovo vetrobransko steklo, sprožen avtoalarm (storilec očitno nepismen, kajti ni znal logično povezati črl a,l,a,r,m na nalepki), avtoradio pa ostal na svojem mestu. Gospodiči v modrem so sicer popisali in poslikali prizorišče, vendar si od njih kaj preveč ne obetam... Zanima me, kje v okolici LJ bi najhitreje in najugodneje (če je možno neoriginal) dobil in zamenjal steklo. Gre pa za R. Clio Il, letnik 98.
:evil: :evil: :evil:
Hvala in lp

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So dec 18, 2004 8:48 am

jeba so tile đankiji,

probi A NET v Šiški,tam imajo veliko neoriginalnih delov za Renoje ;)
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Re: p.... roparske

Napisal/-a Templar So dec 18, 2004 8:49 am

jl je napisal/-a:Evo, danes ob 2h zjutraj, mi je neka prijazna oseba hotela odtujiti avtoradio s parkirišča pred gostilno Mirje v LJ. Rezultat: razbito sovoznikovo vetrobransko steklo, sprožen avtoalarm (storilec očitno nepismen, kajti ni znal logično povezati črl a,l,a,r,m na nalepki), avtoradio pa ostal na svojem mestu. Gospodiči v modrem so sicer popisali in poslikali prizorišče, vendar si od njih kaj preveč ne obetam... Zanima me, kje v okolici LJ bi najhitreje in najugodneje (če je možno neoriginal) dobil in zamenjal steklo. Gre pa za R. Clio Il, letnik 98.
:evil: :evil: :evil:
Hvala in lp

Carglass mogoče al majo samo vetrobranska stekla...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

jl
Nov uporabnik

Napisal/-a jl So dec 18, 2004 8:56 am

Sem že razmišljal, da bi carglass-u prines en izziv v obliki polne vrečke črepinj :roll: .

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So dec 18, 2004 8:59 am

Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

C0B0
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a C0B0 So dec 18, 2004 10:10 am

Am to je pa ze preseglo vse meje. Na veliko se krade iz cliotov, skorajda ne poznam osebe ki ima cliota pa da mu niso vlomili. Kolegu celo 3x v roku 14 dneh ( fuzine ). Zmeraj razbili zadnje steklo tako da na uradnih servisih sploh niso imeli na zalogi vec stekel ker so VSEM razbili tocno to steklo. Ukradli NIČ ampak steklo je blo pa se kar razbito... sipe fetish :?: :?: :?:

Sosedu so pa pobrali airbage in radio sred belga dne.

Drugemu sosedu sred istega dne havbo in luči ( dont ask why ).

Skratka clio drivers beware.
SlikaHonda Civic 1.4i - Who needs VTI when you have Da BiNgO

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So dec 18, 2004 10:29 am

LJ so divja liga, drugic se bom zacel prav razmisljat ce bom z avta ven uzel 5let stariga kasetnika :lol:
Se je kolegi isto zgodilo pred roll rabor, sam da so njemu ospesno ukradli radio :twisted:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 18, 2004 10:52 am

Hej, Đankiji! Šipe na cliotu sploh ni dobr lomt. Je na kkšnmu drugmu avtu ful boljši feeling :evil:

To mi gre res uibr na jetra, da nikol ne vem, a bo avto še cel, k bom nazaj na parking pršou.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man So dec 18, 2004 11:38 am

Jest zmeri ploščico sabo vzemam ampat to res zmeri. Do sedaj sm meu srečo ga mi se niso poskusal ulomnt.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So dec 18, 2004 11:40 am

darwin je napisal/-a:Hej, Đankiji! Šipe na cliotu sploh ni dobr lomt. Je na kkšnmu drugmu avtu ful boljši feeling :evil:

To mi gre res uibr na jetra, da nikol ne vem, a bo avto še cel, k bom nazaj na parking pršou.

huh zdej so na cliote prešaltal?
upam da so nehal u puntiče vlamlat, ker če ne :-:o :-:o :-:o :-:o :-:o :-:o
podpis

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd So dec 18, 2004 11:56 am

kolegu včeraj v celju onesli radijo razbili steklo na sovoznikovi strani...pizde smrdlive...

G-4S

Napisal/-a G-4S So dec 18, 2004 1:26 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So dec 18, 2004 1:52 pm

Ja to je čist odvisen, glede alarma, ma dost ljudi sam nalepko gor, tko da un če je obupan, bo vse naredu, da bo dobu meki za prodat. Itak si je mislu, da si v gostilni in itak nauš slišu alarma. Drgač pa men so 2 let nazaj ulomil v alfo. Ukradl so mi zvočnike(20,3) s polico vred, 30cdjev, pa SPOJLER :evil: Škode na avtu nč. Bli pa so še prevzdignjeni predpraćniki, kar pomen, da je isku še ploščico od radja, pa je ni najdu, ker je bla doma na toplem. :D

lpb

Uporabniški avatar
Balt3e
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Balt3e So dec 18, 2004 2:01 pm

sestrični ravno v torek popoldan, okrok 16, 17 ure na poljanah odtujil radio. ko se je vsedla v avto, je bil sedež še topu (je že mel velik dela). PRVIČ k ni uzela ploščice stran...

alarm ne pomaga nič, itak skoz piskajo in ben tud ne pogleda več zakaj piska. pomaga edino kaksna napravca za "samouničenje" :D

LPB

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So dec 18, 2004 2:03 pm

darwin je napisal/-a:Hej, Đankiji! Šipe na cliotu sploh ni dobr lomt. Je na kkšnmu drugmu avtu ful boljši feeling :evil:

to strai to je beseda!fak ja ne naj še drugim kradejo :? :? :? WTF sam si pa reku modre besede!

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne dec 26, 2004 6:32 pm

jl je napisal/-a:Sem že razmišljal, da bi carglass-u prines en izziv v obliki polne vrečke črepinj :roll: .

Ce bi v drugi roki prinesel kovcek z denarjem, ne vidim razloga, da ne bi sprejeli izziva :mrgreen:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 26, 2004 11:33 pm

killah bee je napisal/-a:jeba so tile đankiji,

probi A NET v Šiški,tam imajo veliko neoriginalnih delov za Renoje ;)

Tkole te pa prov prime, da bi enkrat enga zalotu :evil: Slika...neb blo treba en tedn na vrečo hodit Slika
Pa še dobr bi se počutu...ako ne bi kak pajdaš od zadj prletu :-:o
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne dec 26, 2004 11:52 pm

meni pa profi odprli avto ko da bi imeli ključ (100% zaklenjen) pa iz predala vzel ploščico.
shit happens. ja probi od kakega razbitega si zrihtat najboljše :lol:

samo tista fora izziv za karglass, vreča črepinj SVETSKA!
Slika

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Po dec 27, 2004 12:19 am

mam dva bratca oba studirata eden v lj so mu pionercka na cd ukradl ob 11 uri dopoldan pred pravno fakulteto-pa to strokovno vlomljen brez poskodb. cez tri tedne pa tadrugem bratcu v mariboru odnesl polico z magnat zvocnikoma,skor novo tubo + ojacevalc.strokovno vlomleno s kamnom tak da je prvic trofo stebricek vrat obojnih no drugic je pa zadel. kamen so za spomin odnesl taplavi.radio je srec ostal ker ni blo ploscice not.oba mata alarme oba golfe 2 pa oba sta hudo jezna.pa zaklucek.mocvirniki so bolj strokovni.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po dec 27, 2004 12:28 am

sablač je napisal/-a:mam dva bratca oba studirata eden v lj so mu pionercka na cd ukradl ob 11 uri dopoldan pred pravno fakulteto-pa to strokovno vlomljen brez poskodb. cez tri tedne pa tadrugem bratcu v mariboru odnesl polico z magnat zvocnikoma,skor novo tubo + ojacevalc.strokovno vlomleno s kamnom tak da je prvic trofo stebricek vrat obojnih no drugic je pa zadel. kamen so za spomin odnesl taplavi.radio je srec ostal ker ni blo ploscice not.oba mata alarme oba golfe 2 pa oba sta hudo jezna.pa zaklucek.mocvirniki so bolj strokovni.
no nej ti povem da v golf dvojko pridš za šalo, moj kolega je zgubu kluče in je pršu not v 10sekundah brez poškodb, tko da ne rabš bit profi, se pa strinjam da je treba vdre te kurce postrelit :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov