Pozdravljeni.Imam problem da mi avto vlece v desno.Prva stvar ki sem jo naredil je da sem sel delat optiko in to kar dvakrat in ni nobenih odstopanj avto tudi spodaj na podvozju nima nobenega lufta.Obcutek pri voznji je tak da ko se peljem naravnost je treba volan drzat naravnost ce ga pa spustim se volan obrne v desno in avto gre seveda v desno.Stvar je obcutna tako pri majhnih hitrostih kot tudi vecjih.Edina stvar ki je na avtu slaba so gume se pravi da nimajo enake globine profila in me zanima ce so lahko one vzrok za taksno obnasanje predvsem tako obcutno vlecenje v desno tudi pri majhnih hitrostih.Pa se ena stvar je da ce volan obrnem v malo v levo in ga spustim se vrne skoraj v prvotni polozaj ce pa v desno to naredim pa ostane tam se pravi da lazje gre v desno kot v levo ker v levo cutis manjsi odpor v desno pa ne.Gre pa za Cliota 1.4 16v in ima prevozenih 60kkm.Zanima me kaj bi lahko bilo narobe ali so lahko gume ali je kaj drugega? Hvala.
seveda se da...vse se da avto se dvigne pa z roko zavij kolo najprej v eno smer pol pa še v drugo pa boš vidu a se lepo obrača al se obenem še fedr premika (če se še fedr premika potem je ležaj zanič) pa tud do konca ne boš mogu gume namotat oz. bo skočil nazaj malce...(obadva kolesa morata bit u zrak,da se razume)
al pa se stvar razdere pa se ga vidu kakšen je ter se po potrebi zamenja .
no drugač pa pelji do mehnkarja pa bo zadevo vidu pa pol naprej ukrepal.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.