Fiat Tipo je napisal/-a:Dej povej cifro cevi ki je nimaš kam priklopit. Po mojem če bi cev vezal na expanzijsko nebi smel bit problem saj je sistem zaprt in bi bil tlak glih tak dovolj močan. Glede gretja je pa čist vseeno kam jo priklopiš na expanzijsko al pa pred pumpo saj je voda v celem sitemu enako topla ker je ista. Mislem pa da ti še vseeno olja nebi grelo ker se samo olje sigurno bolj segreje kot pa ta voda. se pravi če ima olje brez hlajenja 80 c voda pa 60 c ti voda ne greje olja ampak ti ga še zmeraj hladi ker ima manjšo temperaturo. Štukaš pa tako da eno cev prerežeš pa daš vmes t člen. Edino kar je treba pazit je da bo priklopljena na pravo cev se pravi v smeri kroženja vode.
Fiat Tipo je napisal/-a:16 in 14 cev združiš pa daš pol y člen na 6 tam kjer je v originalu sam 14 priklopljena. (verjetno si tak mislu) Po mojem bi moglo bit to uredu.
Fiat Tipo je napisal/-a:gre_up je napisal/-a:v 6-ko T koleno, IMHO
LP
G
To sn mislu od tam naprej pa y člen za 2 cevi
Fiat Tipo je napisal/-a:Če je pot kotom 90 stopinj po mojem ni nič narobe sej itak je notr pritisk pa gre na vse strani enako. Če bi bil ta T člen tolk akleh pol v avtu nebi videl nikjer cevk štukanih pod kotom 90 stopinj. Tak da tukaj nebi smel bit problem ta kot .
Evo še slikca.
Pa tam kjer imaš kao t člen imaš že tak narjen en priključek tak da ti tam ni potrebno nič spreminjat (serijsko in je pod kotom 90 stopinj) Kar rabiš je samo še 4 objemke in y člen. Na un priključek pa daš en kos cevi v to daš pa ta y člen za dve cevi naprej prišravfaš še te objemke in bi mogla zadeva lavfat.
Fiat Tipo je napisal/-a:Pol pa ni panike sam da bo delovalo. Pa čimprej uštimaj in poročaj če bo zalavfal, čene mi nič krivi.ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov