Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

R5 Campus-GTTurbo

Napisal/-a urosr To dec 28, 2004 12:25 am

Dejte mi pomagat prosim, sm v fazi menjave armature od r5 campus, za armaturo od r5 gtturbo, pa sm naletel na prvi problem, kam priklopit digitalni tevc ki ga ima turbo, saj campus ga ma na zajlo, z drugimi besedami kje dobit signal?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 2:37 am

iz avtoradija ti pridejo stirje kabli za zvocnike, prklop dva za stevc pa dva za obratomer, ce je pa se kksn pa se za turbino prklop :P bos meu disco armaturo :D

drgac pa to je tko ko bi uprasu; kam na maticno plosco pc-ja nej prklucm zajlo da mi bo na stevcu kazalo trenutne megahertze :lol: :lol:

bos mogu pac se senzor ki je verjetno pri turbacici na menjalniku dol uzet pa tri obredne molitve narest da pase na navadno petko. pomoje nepase ker je verjetn od turbacice menjalnik drgacn, sam lahk pa probas.

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT To dec 28, 2004 8:02 am

Menjalnik od turbo ima drgač narejeno od navadne tko da stikala nimaš km dat za števc!
R5 GTT

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To dec 28, 2004 11:16 pm

ja ja....je drugace......mogoce je senzor enake oblike...
sam ti pa povem da kabel pr renaultu...je okoli 20-30k........

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Napisal/-a urosr Ne jan 02, 2005 1:57 am

Hvala za odgovor vR5GTT, voith za tebe pa nimam besed :roll: ,sj mogo se ti bo z novim letom poboljalo, zdej sm e reu zadevo sm dau kr od tastarka mehanizem v ohije in dela u nulo. Zdej me e pa zanima kje ma turbo senzor za temp. vode, pa za temp. olja, druga je pa armatura e not pa vse dela,razen turbo tevca-pa(se ve zaka) mater je kr blo ene 5dni fajn dela!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne jan 02, 2005 2:16 am

Nared tko dajalnik signala kot sem ga jaz. Se pravi nekako pritrdi na konec zajle "disk" s zarezami, ki prekinjajo fotodiode, kar pol daje signal naprej digitalnem števcu.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Napisal/-a urosr Ne jan 02, 2005 2:25 am

Stari dobr si se spomnu, sm bom pustu kr tk kot sm zdej naredu ko dela res super, pa e cajta nimam se stem ubadat mam e druge stvari za porihtat, druga pa super ideja!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov