Imam en velik problem z avtom, pa me zanima kaj bi lahko to narobe!
ko se peljem več kot 50 pa naprej in ko začnem zavirati mi avto full nekaj trese pa ne vem kaj bi lahko to bilo narobe.če ve kdo odgovor bi bil zanj zelo hvaležen!
Vsem tukaj na forumu pa želim da se vam izpolnijo vsi cilji ki ste si jih zadali v novem letu.
Roky Accent je napisal/-a:tresljaje se čuti po celem avto pa ne vem kaj bi lahko to bilo pa disk ploščice sem menjal pred enim mesecem. tako da ne vem kje bi bil problem .
Ja lahko so diski zviti in ti zato trese,ali pa si kje izgubil vtez z platisca...a ti mogoce kje kaj poka med vozno,pospesevanju ali zaviranju?
ne vem kaj točno je ker ko pospešim na 60 in začnem zavirat mi trese avto ampak samo takrat ko na rahlo zaviram poka pa mi nič ne.in zdej ne vem kaj naj naredim sej ni tako hudo sam ko pa zaviram pa se kr orng čuti v celem avtu in se počutim kot bi vozil traktor ne pa avto
Probaj se peljati in med vožnjo potegni ročno in ne je potegniti do konca in boš videl
če takrat trese. Gumb na ročni moraš držati pritisnjenega, tako da ti ne bo ročna zaskočila. Če trese ko potegneš ročno med vožnjo, imaš zavorne bobne ovalne, če pa ni to so pa diski zviti.
Js bi ti tut skor ziher reku da so diski zviti. Ko ti zav. ploscice stisenjo zvit disk, zacne vse skupi vibrerat, it to tresenje se pol prenese na cel avto.
Pa diski res niso tko dragi...
JOYride je napisal/-a:Js bi ti tut skor ziher reku da so diski zviti. Ko ti zav. ploscice stisenjo zvit disk, zacne vse skupi vibrerat, it to tresenje se pol prenese na cel avto. Pa diski res niso tko dragi...
Kok stanejo sportni in kok navadni kr ce je mejhna razlika so sportni pol bolsi