Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Peugeot 406... neki poka pa nevem kaj

Napisal/-a PiLLLe So jan 08, 2005 1:00 pm

No za avto veste ker je motor je 1.8 16V stvar je pa sledeca ucer zvecer se je kr na lepm zacel neki olgasat in sicr jst sm mislu da je su nosilc motorja pa kokr je vidt ni :) filing je pa tak npr kda bi meu zadn pogon pa k stisns gas prbije kda mas luft v kardanu :/ okj sj bi reku da je nosiuc sam falus to se neslis usakic. No zdele sm ga prvleku z kanala... notr ni blo nc vidt edin zadi nekje se v plehu slis kda bi ena matica se setkala. Upetja preme kokr je vidt je kul spredi so roke tut kul tko da res nevem kva za kurca bi lahk blo. Sam touce pa dobesedno kokr da bi meu premo odfukano res ni mi jasn :ue

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 08, 2005 1:04 pm

Mogoče zglobi? Tko k je mel uporabnik Stratus?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe So jan 08, 2005 1:26 pm

Tut pregledu pol osovine pa ni blo nc lufta :/ nevem zdj je mt sla na siht tko da bom jutr probu it k enmu kolegu na dvigalo da ga dvignemo v luft pa usako gumo posebi zdrmamo :) aja a kdo ve kje so đabe tehnicni pregledi kao preventiva pa to da bi su sprobat na tisto napravco k zdrma avto :)

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jan 08, 2005 1:47 pm

PiLLLe je napisal/-a:Tut pregledu pol osovine pa ni blo nc lufta :/ nevem zdj je mt sla na siht tko da bom jutr probu it k enmu kolegu na dvigalo da ga dvignemo v luft pa usako gumo posebi zdrmamo :) aja a kdo ve kje so đabe tehnicni pregledi kao preventiva pa to da bi su sprobat na tisto napravco k zdrma avto :)

LP PiLLLe

Člani AMD majo đabe. 8)

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen So jan 08, 2005 5:56 pm

meni se je to začelo dogajati pri cca 150kkm, težava je bila v nosilcu motorja, baje so ga samo zatisnili in po tistem je ok.
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe So jan 08, 2005 7:41 pm

Ja sj jst summ nosilc sam pišuka noce usakic :/ ucas ga prbija k ludo ucas pa tut ko dregam nezabije to mi negre v glavo?!?! npr se pa pels pr 40 v 3 in dvakrat trikrat prbijs na gas pa ga zacne torkerat kdab meu premo odtrgano :)

btw @klemen a bi lahk povedu kje so ti to nardil da grem pogledat ce je pr men isto.

LP PiLLLe

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen So jan 08, 2005 7:52 pm

Meni je vsake tolk časa ko sm dodal plin malo počlo, prepričan sem bil da poka zadaj. V tistih časih pa mislim, da sem vozil na servis h Kavčiču (Kranj, Visoko).
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 08, 2005 7:53 pm

hmm težko je tkole ugotovit na pamet...najboljš bo dat avto na dvigal pa dodobro preglad če ima kje kaj lufta (vilca,kje v selenih ipd.)

če se ti to sliši samo ko bolj na hitr spelješ v 1 oz. ko prestavljaš v 2 prestavo,potem bo kar držalo da je kakšn nosilec zanič pa zato motor mal zabije nazaj pa so takoj sliši pa tudi občuti.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe So jan 08, 2005 7:58 pm

klemen je napisal/-a:Meni je vsake tolk časa ko sm dodal plin malo počlo, prepričan sem bil da poka zadaj. V tistih časih pa mislim, da sem vozil na servis h Kavčiču (Kranj, Visoko).

E pol je to to :) men se tut zdi da poka zadi pa sm mislu da sm se kj prevec z rocno igrou sm ga dons zjutr dvignu v luft gumo za gumo usa upetja so bla kul zadnje obesi cist neposodovane spredne roke tut kul tko da mi ni jasn :) sam jst k sm itk pikolovski mi gre ze usaka pizdarija na falus tko da sm se ze v to zapicu tolk da komi sploh se normaln mislm :D

@šmeks ja sj to je ponavad tko sam pr men je tko cudn use to :) res vem kako zgleda ko gre nosilc pa tuki je kazal simptome pa k speles na semaforju use kul dokler neprids tm nek do 4 prestave ko ze u izi furas pol se sele opaz :)

LP PiLLLe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov