rdomin je napisal/-a:Ce mogoce koga zanima, kaj sem iztrzil do sedaj.
Vzroka zakaj je sel jermen tako hitro niso nasli, niso pa tudi hoteli priznati napake na jermenu in so mi ponudili borih 20% popusta. Seveda sem jih vzel, ker je boljse vrabec v roki kot golob na strehi (tega bom se ulovil). Ves zadovoljen se zopet usedem v avto, nakar po cca. 5 km se prizge lucka, okvara na motorju, vmes pa me je ze motil vonj po olju, ki je prihajal v kabino. Takoj se obrnem nazaj na servis. Tam najprej ugotovimo, da pokrov za olje na motorju sploh ni bil pritrjen, zakaj sveti lucka pa kljub silni PC opremi niso vedeli. Poslali so me domov, ces ni blema, samo ne preko omejitev, ki jih podaja zakon. V ponedeljek se pripeljem nazaj in omenim, da bi lahko bila to voda v bosh pumpi, ki so jo tako veselo sraufali. Seveda so me imeli za norca in danes me poklicejo z novico, vodo imate v bosh pumpi, potrebno bo precrpat vso nafto ven (imam je se cca. 50l) in ocistit pumpo.
Kako naj jim verjamem (pa tudi ostalim serviserjem) ce na renomiranem servisu ne znajo niti pokrova za olje priviti nazaj. Pravnega sistema v nasi drzavi pa tako ni.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov