KREMENKO je napisal/-a:A avto merkur ni prevec dober al kaj. Sm ze slisu neki tazga, sam nevem pa zakaj.
alto je napisal/-a:Jaz pa ga vozim k CITROEN Štolfa Tomačevica pri Komnu. 100 procentno najboljši servis, ker se pripeljem z Štajerske k njemu pa mi vse uštima tako kot treba.
KREMENKO je napisal/-a:alto je napisal/-a:Jaz pa ga vozim k CITROEN Štolfa Tomačevica pri Komnu. 100 procentno najboljši servis, ker se pripeljem z Štajerske k njemu pa mi vse uštima tako kot treba.
Da je najboljši servis itak pravi vsak za svojga, tko da to še nč ne pomen.
Voith je napisal/-a:KREMENKO je napisal/-a:alto je napisal/-a:Jaz pa ga vozim k CITROEN Štolfa Tomačevica pri Komnu. 100 procentno najboljši servis, ker se pripeljem z Štajerske k njemu pa mi vse uštima tako kot treba.
Da je najboljši servis itak pravi vsak za svojga, tko da to še nč ne pomen.
js nimam citroena niti ne hodm tja popravlat, sam sm pa dostkrat tm iz enih drugih razlogov, pa lahk recem da je kr ok servis, kadr pa tud, edin una knjigovodkinja je sitna ucasih.
Frankie86 je napisal/-a:Ja, jst furam svojga na Dolinar servis u LJ pa mi vedno ful u redu zrihta avto, tko da sem zadovoljen![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov