Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

kaj nardit s to k...vo haubo?!

Napisal/-a PhoenixX Če jan 20, 2005 1:34 pm

...sm hotu u avto nalit vitrexa da mi nau teekocina za pranje sipe zmrzvala in potegnem pac rocko u avtu za odpiranje haube in neki cudn poci...tko da je rocka zdej cist ohlapna nc nasponana...hauba se je pa sam na desni strani odprla, na levi se zmer drzi...MATER!! Kaj nj nardim?? Mislte da se je zajla strgala?
Pomoje bo najboljs da pelem kr na servis, jst naum nkol zravn prsu..pa tut tm ne vam kaj bodo nardil, kks sploh odpret haubo ce se zaskoc ker zajla ne potegne??
Ah ja. :?

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če jan 20, 2005 1:47 pm

kako sam na en stran?
a maš 2 "klučavnce na haubi?

pr enih autih se hauba prlima in jo je treba ornk povlečt
poglej ročko, če se je zajla strgala
al pa zajlo potegn s kleščam, če je dost placa
podpis

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jan 20, 2005 2:00 pm

po vsej verjetnosti se ti ni zajla strgala,ampak se ti je polomila tista plastična ročka v avtu. no če v kabini prideš do zajle,potem jo probaj potegnt s kombinirkami oz. če ne veš kaj bi blo,se zapelji do servisa pa bodo že nekaj pogruntal
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če jan 20, 2005 2:09 pm

Na servisu s fleksarco haubo stran odrežejo, to poštimajo pol jo pa nazaj navarijo in pobarvajo.

Joke. :lol:

Poglej kaj se ti je zlomil skozi masko al pa pod odbijačem kjer je ponavadi med hladilnikom in motorjem še mal lufta. Pač baterija v roke pa probat. Če ne ugotoviš nič pa res najbolš na servis peljat pa nej se uni zaj*** s tem.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Če jan 20, 2005 5:44 pm

...ja mozn ja da se je pr rocki strgal, pol b blo fajn ce blo sam to..grem prec pogledat! :) pa kombinirke u roko ja.

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jan 20, 2005 6:04 pm

Jst sm mel na saabu 2 ključavnici na havbi - in ko se je zajla strgala se je med tema dvema ključavnicama - pa sm pol eno odprl z ročko iz avta - drugo pa z izvijačem - če veš kam prtisnt, pol se čist lepo odpre.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov