Zalafa po treh.... pol komaj prigura.... pol pa lepo laufa ampak ne potegne nikamor dokler se ne ogreje....
Vsak mehanik do sedaj mi je še rekel da je to nekaj v zvezi s kompresijo... grelne so nove.... pumpa je nastavljena prav tako so preverjene tudi šobe.Avtek se drugač pelje normalno in ne pije olja ampak mi to štartanje hladnega že pošteno najeda živce....
Zdej pa se obračam na vas.... Kompresija ki jo zmore motorček (merjeno pred kratkim) je 27 bar na vsak cilinder..... torej noben ne odstopa.... kok je normirano? mi lahk kdo to na netu al kje zbrska? jaz ne najdem...

Kot drugo vprašanje pa (leti na ornk mojstre). A se mi splača delat generalko? Kok bi me okvirno prišlo? Avtek mislim met do konca..... se prav še ziher 4-5 let.... to pomen okol 200kkm .... Sedaj ma prevoženih blizu 500kkm ampak ne kaže znakov da bi izdihoval (poraba okol 5, končna mal pod tovarniško, pospeški OK)
Se mi splača al ne? Delal bi sam..... Nadalne pa če bi že delal generalno na kaj morm pazit? ( na dizlu še nisem jemal takega posega..) Kok lahk (če lahk) glavo postružim?
Ker že bi delu to pol bi rad nekaj iz tega iztržu...... se da kaj al gola generalka?