Zlatan_ je napisal/-a:Mene zanima če mi dko iz izkušenj lah pove kok pride barvanje šoferskih vrat v povprečju 1kvadratni meter metalik barva.tnx
gre_up je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Drgač ti pa fušer nardi za kakih 15k.
pa fajn zafuša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry, se nisem mogel zadržat
LP
G
Bor je napisal/-a:Jst sem dal barvat celo spredno haubo celo zadno haubo, prednji in zadnji odbijač. PA stem da je mogu vse še porihtat pa me je pšlo 55k. Aja pa avto je metalik barve. In ne vidi se nikjer nič barva ni stekla in odtenek je enak.
BlackWind je napisal/-a:IMAS:
- metallna barva z prekrivnim prozornim lakom
- dvoslojne barve- to so osnovne z lakom (crna z lakom, rdeča z lakom),
- acrylna dvokomponentna (ta je brez prekrivnega laka) ,
- biserne barve (perla z prozornim prekrivnim lakom).
cene pa so od 37 do 45 jurjev za kvadraten meter....odvisno od barve....
dvoslojna je ista cena kot metalik torej cca 42jurckov
dvokomponentna acryl je cca 37 jurckov
cca 45 je pa biserna...
to so okvirne cene za licarijo 1 kvadrata brez demontaze in montaze... ( v licarsko delo oziroma cene ki sem jih navedel pa je vkljuceno komplet licarska storitev...od priprave na barvanje do uporabe peči.....in seveda barvanje!)
Sedaj pa je tvoja naloga da preracunas koliko kvadratov pleha imas na avtu, tko da pol okvirno lahko izracunas....je pa res da cene niso enake povsod po podjetjih.....tko da tole imej samo za priblizno vrednost....
Lp
povzek je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:IMAS:
- metallna barva z prekrivnim prozornim lakom
- dvoslojne barve- to so osnovne z lakom (crna z lakom, rdeča z lakom),
- acrylna dvokomponentna (ta je brez prekrivnega laka) ,
- biserne barve (perla z prozornim prekrivnim lakom).
cene pa so od 37 do 45 jurjev za kvadraten meter....odvisno od barve....
dvoslojna je ista cena kot metalik torej cca 42jurckov
dvokomponentna acryl je cca 37 jurckov
cca 45 je pa biserna...
to so okvirne cene za licarijo 1 kvadrata brez demontaze in montaze... ( v licarsko delo oziroma cene ki sem jih navedel pa je vkljuceno komplet licarska storitev...od priprave na barvanje do uporabe peči.....in seveda barvanje!)
Sedaj pa je tvoja naloga da preracunas koliko kvadratov pleha imas na avtu, tko da pol okvirno lahko izracunas....je pa res da cene niso enake povsod po podjetjih.....tko da tole imej samo za priblizno vrednost....
Lp
No pa je to usaj en lepo napisov, sam škoda kej tok pozn!
povzek je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:ja hvala pouzek...pa nis to ti tist povzek k se midva poznava
Lp
Edn in edini (upam)! Kdo si pa ti pa neb vedu!![]()
Res pa je, da pozam sam enga s črnmu twingota!
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov