Voith je napisal/-a:drgac pa ta lancia je bla kupljena v odlicnem stanju, sam jo je en kolega tko k vse avte prej sfuku v 0 v mislm da enem tednu. pac prevec dnarja je meu takrat.
Stratus_ je napisal/-a:Js sm meu do nedavnega še en L-bat za spomin od štirke, ko mi je zaribu..je blo hudo za vidit ampak žal nimam več, da bi slikce gor dal![]()
Moped = crknu, kurbl = zašteku
PiLLLe je napisal/-a:Sam ej stari sori sam se nism mogu zadrzat!
Ti si pomoje najbl glup tipson tega forumaOkj drzni ti je za petami sam ti si se zmer ultra stupido
![]()
clovek ce ze sam pomisls kaj pomeni beseda zariba ti je ze use jasn pišuka sam neee tu stupido
![]()
![]()
LP PiLLLe
Pravila uporabe foruma je napisal/-a:...eh krajev. Prepovedano je uporabljati kletvice, žaliti in zmerjati ostale uporabnike, mno...
Shatzy je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Sam ej stari sori sam se nism mogu zadrzat!
Ti si pomoje najbl glup tipson tega forumaOkj drzni ti je za petami sam ti si se zmer ultra stupido
![]()
clovek ce ze sam pomisls kaj pomeni beseda zariba ti je ze use jasn pišuka sam neee tu stupido
![]()
![]()
LP PiLLLe
Pravila uporabe foruma je napisal/-a:...eh krajev. Prepovedano je uporabljati kletvice, žaliti in zmerjati ostale uporabnike, mno...
Niso/Nismo se usi rodil z avtomehanično izobrazbo, tko da glede na to da si Mojster foruma ti predlagam da paziš na svoje besede
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov