Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pisek56
Nov uporabnik

Dolge luči pri R Laguna

Napisal/-a pisek56 Ne feb 13, 2005 6:28 pm

Pozdravljeni!

Potrebujem pomoč pri rešitvi enega problema. Pri R Laguna 1.8 RT (l. 1994) se dolge luči nikakor več ne izključijo. Volansko stikalo deluje normalo (sliše se klik pri preklapljanju, pravtako sem z multimetrom preveril delovanje in dela), nikakor pa nikjer nisem našel pripadajočega releja dolgih luči (predvidevam da ga ima). Zanima me, če ima slučajno kdo kakšno shemo, ali sploh ima rele, ali ima še kje drugje kakšen razdelilec z releji (jaz sem našel samo enega pri vozniku spodaj - pregledal tudi motorni prostor,.....). Sumim tudi na to da preklaplja pravzaprav računalnik?!? :twisted:

Za pomoč se vnaprej zahvaljujem!!
LP, Pisek

SCHUMI
Nov uporabnik

Napisal/-a SCHUMI Ne feb 13, 2005 6:36 pm

:shock: Mislim da tvoj problem nima nobenega opravka z računalnikom ampak z relejem ki so v bližini varovalk.Poskusi odklopit vsakega posebaj medtem ko imaš prižgane luči!!!!!!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne feb 13, 2005 6:47 pm

zamenjaj ročko pa bo boljš...res da se sliši ob preklapljanju klikanje ampak verjemi da ravn to zeza.

in kaj si z multimetrom meril??
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
pisek56
Nov uporabnik

Napisal/-a pisek56 Po feb 14, 2005 3:22 pm

Kar se tiče relejev sem imel čisto vse zunaj pa so luči še vedno gorele, kar se pa tiče kaj sem z multimetrom premeril - ja prevodnost a ne!!!!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], luxxx7 in 7 gostov