Cizi je napisal/-a:Zanima me če je možno da avto porabi prekomerno olja, kadi pa skoraj nič oz. normalno?
šmeks je napisal/-a:pugi si sinhron že zamenju? in zakaj si šel glavo podirat (a sam zarad teflonov,a je tesnilo glave crknlo?)
Maxx je napisal/-a:Za menjavo teflonov pa ti ni trba glave dol dajat.
ringeraj je napisal/-a:sm probu ze velik avtomobilov! ampak olje zrejo sam peugeot, ford, pa alfa!
sam da peugeot da razmeroma malo proti itstim dvem!
probaj malo manj gonit avto mogoce ti zarad tega zre olje ker ga tiscis prevec!
lohk ga pa tud jst odkupim za na moj avtoodpad
killah bee je napisal/-a:ringeraj je napisal/-a:sm probu ze velik avtomobilov! ampak olje zrejo sam peugeot, ford, pa alfa!
ford da pije olje, no mogoče ,sam jest sem imel prej fiesto,pa ni niti kaplce olja popila,
mel sem jo pet let,pa dvakrat sam ole menju,pa je avto delu useen ko urca
Maxx je napisal/-a:Z orodjem(lahko doma predelana svečka)daš not v cilinder zrak pod pritiskom(kompresor)ene 7 barov pa ti drži ventila gor tako da lahko zamenjaš teflon ne da bi dol dajal glavo.
Maxx je napisal/-a:Z orodjem(lahko doma predelana svečka)daš not v cilinder zrak pod pritiskom(kompresor)ene 7 barov pa ti drži ventila gor tako da lahko zamenjaš teflon ne da bi dol dajal glavo.
ringeraj je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:ringeraj je napisal/-a:sm probu ze velik avtomobilov! ampak olje zrejo sam peugeot, ford, pa alfa!
ford da pije olje, no mogoče ,sam jest sem imel prej fiesto,pa ni niti kaplce olja popila,
mel sem jo pet let,pa dvakrat sam ole menju,pa je avto delu useen ko urca
ja majster eno je avto met drugo je pa avto pelat pa mu duso vadit! jst na dan naredim povprecno od 150 do 200 km ! zracunaj kolk je to letno
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov