black je napisal/-a:Moj se segreje na 90 stopinj v štirih kilometrih.
black je napisal/-a:Moj se segreje na 90 stopinj v štirih kilometrih.
Fiat Tipo je napisal/-a:black je napisal/-a:Moj se segreje na 90 stopinj v štirih kilometrih.
Pol je pa z mojm že od nekdaj nekaj narobe. Kater termostat točno ste pa menjal ker jest vem sam za enga da je na desni strani motorja navrh. če gledaš s sprednje strani. dal sn pa ene 5 jurijev za njega. Pol verjetno ni ta termostat kriv..Ker zdaj pozimi se mi nikoli ni ogrelo voda na več kot 60-70 stopinj. Pol je pa še edn ki je v killerju. za drugega pa ne vem.
music_man je napisal/-a:Zgleda d mam cudn avto men toplo piha po 4km s tem d se ves ta cas pelem po klancu dol. pol k pridm na ravnino ma pa masina v 1 km 90 stopinj pol.
_Jerry_ je napisal/-a:music_man je napisal/-a:Zgleda d mam cudn avto men toplo piha po 4km s tem d se ves ta cas pelem po klancu dol. pol k pridm na ravnino ma pa masina v 1 km 90 stopinj pol.
To je normalno, ker pri zaviranju z motorjem med voznjo navzdol v motor ne priteka skoraj nic goriva in se zato tudi ne more dovolj segreti. Ceprav je normalno, pa to nikakor NI DOBRO za motorCe motor deluje hladen, se ZELO obrablja
Ce si doma na vrhu hriba, raje vsakic, preden gres v dolino (kadar ti pac to dopusca cas) na mestu segrej motor. To sicer v drugih primerih odsvetujemo, ampak pri tebi je pac edina resitev...
Gricko je napisal/-a:če motor gledaš od spredi: Na desni strani motorja, imaš frtajler (tam grejo vsi kabli iz enega mesta na svečke), točno pod frtajlerjem imaš en železen del v katerega sta speljani dve cevi za vodo!! No to železno ohišje je treba dol dat in notri imaš termostat!!
soso je napisal/-a:Da se jaz neklaj tu zraven vprasam.
Recimo da ti avto kljub normalni temperaturi motorja slabo greje kaj bi bil lahko vzrok?
Mogoce kaj narobe z grelcem? Se da to kak popravit ( scistit) al samo zamenjat? LP
soso je napisal/-a:Da se jaz neklaj tu zraven vprasam.
Recimo da ti avto kljub normalni temperaturi motorja slabo greje kaj bi bil lahko vzrok?
Mogoce kaj narobe z grelcem? Se da to kak popravit ( scistit) al samo zamenjat? LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov