Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Land Rover Discovery TD5 - turbina

Napisal/-a Spyker Po feb 28, 2005 5:07 pm

Fotr ima omenjenega LandRoverja in pred kratkim mu je šla turbina po zlu. Zanima me če ima kdo kakšne natančne informacije koliko stane turbina in približno koliko potem pride s popravilom vred? Letnik je pa 1999.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Po feb 28, 2005 5:46 pm

So podjetja ki tudi obnavljajo turbine. Tako da ima na voljo tudi to (cenejšo) varjanto.

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Po feb 28, 2005 7:58 pm

Poglej na internetu; so spletne trgovine, ki precej ceneje prodajajo original dele (tako kot na Amazon.com dobiš knjigo s poštnino vred za pol cene v naših knjigarnah). Sam imam Saaba in vse dele lahko naročim prek neta; najdi torej najprej kak forum za LD, tam pa zveš za dobre štacune. Good luck.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po feb 28, 2005 8:30 pm

SlaYeR je napisal/-a:So podjetja ki tudi obnavljajo turbine. Tako da ima na voljo tudi to (cenejšo) varjanto.

Nevem no, to je pomoje odvisno tud od tega kok oz. kako je turbina zjebana, če se jo pol da/splača dat popravit :?: Mislim da bi dal rajš več keša pa da ma zihr zrihtan ker on je tak kot jaz, da da raje kakšen tolar več pa ima vredu zrihtano, medtem ko pa je turbina že bla enkrat zjebana in nato popravljena, nevem kako je pol z nadaljno vzdržljivostjo te turbine....nevem no :?

{Grega} je napisal/-a:Poglej na internetu; so spletne trgovine, ki precej ceneje prodajajo original dele (tako kot na Amazon.com dobiš knjigo s poštnino vred za pol cene v naših knjigarnah). Sam imam Saaba in vse dele lahko naročim prek neta; najdi torej najprej kak forum za LD, tam pa zveš za dobre štacune. Good luck.

Hvala za nasvet, sem vprašal na LandRoverSLO forumu pa zdej čakam na odgovor :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po feb 28, 2005 8:35 pm

Jaz ti lahk sam to povem, da turbina za land rover freelander 2.0 td stane 250.000 SIT :oops:

Mikson
Nov uporabnik

Napisal/-a Mikson Po feb 28, 2005 9:48 pm

Računaj za novo turbino , potrošni material in delo okrog 500.000 SIT. Potem bo pa spet mir za kake 3 leta :o

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po feb 28, 2005 10:49 pm

Mikson je napisal/-a:Računaj za novo turbino , potrošni material in delo okrog 500.000 SIT. Potem bo pa spet mir za kake 3 leta :o

Kaj so vse LandRover turbine vzdržljive samo za 3 leta :?: :? Do sedaj je imel prvo turbino notri in mu je torej delala cca. 6 let tako da življenska doba turbine je odvisna predvsem od voznika samega...

pugi405 je napisal/-a:Jaz ti lahk sam to povem, da turbina za land rover freelander 2.0 td stane 250.000 SIT :oops:

Torej mora biti turbina za našega LR-ja tudi tam nekje, mogoče kakšen tolar dražja :? Hvala za podatek.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po feb 28, 2005 10:53 pm

In kva naj bi blo narobe z turbino? Papca olje? su lezaj? sle vetrnice? Naus su valda kupovt nove turbine ce je npr semering su po gobe.

LP PiLLLe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov