Mrcina je napisal/-a:Moj sodelavec ima protona in ima probleme s števcem. Hitrost mu dela, kilometroc mu pa ne vrti naprej... Se komu sanja, koliko je cena novega na servisu, oziroma kaj bi lahko bilo narobe, oz. kaj naj se naredi... Sedaje je namreč na tem, da kupi rabljen števec...
LP Mrcina
hanibal1 je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Moj sodelavec ima protona in ima probleme s števcem. Hitrost mu dela, kilometroc mu pa ne vrti naprej... Se komu sanja, koliko je cena novega na servisu, oziroma kaj bi lahko bilo narobe, oz. kaj naj se naredi... Sedaje je namreč na tem, da kupi rabljen števec...
LP Mrcina
Saj ne rabi menjati celega števca!Pri tem problemu se je obrabil zobčenik tako,da zamenja le tega
Mrcina je napisal/-a:hanibal1 je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Moj sodelavec ima protona in ima probleme s števcem. Hitrost mu dela, kilometroc mu pa ne vrti naprej... Se komu sanja, koliko je cena novega na servisu, oziroma kaj bi lahko bilo narobe, oz. kaj naj se naredi... Sedaje je namreč na tem, da kupi rabljen števec...
LP Mrcina
Saj ne rabi menjati celega števca!Pri tem problemu se je obrabil zobčenik tako,da zamenja le tega
Hmm, to da je samo zobčenik ve, je bil števec že razdrt... Pravi da se ne da menjat samo zobčenika. (pazi, to je on rekel, jaz nisem videl razdrtega števca)... Tako da prav, da hoče nov števec...
LP&hvala
Mrcina
Mrcina je napisal/-a:Moj sodelavec ima protona in ima probleme s števcem. Hitrost mu dela, kilometroc mu pa ne vrti naprej... Se komu sanja, koliko je cena novega na servisu, oziroma kaj bi lahko bilo narobe, oz. kaj naj se naredi... Sedaje je namreč na tem, da kupi rabljen števec...
LP Mrcina
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov