Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Mikson
Nov uporabnik

Iščem ugodnega kleparja

Napisal/-a Mikson Po mar 07, 2005 10:26 pm

Shit :cry: :

danes sem krstil svojega Nissana Primero, letnik 2000. Tako neumno sem se zabil v en tovornjak pred mano, da je šla havba in levi žaromet ter šoba za pranje le tega, odbijač ima samo prasko in bi ga blo treba zavarit ter poštrihat. Je pa tudi vezna stena porinjena nazaj za cca. 2 centimetra in zvit hladilnik klime. To bi se dalo poravnat, vsaj tako pravi serviser.

Imate kakšno priporočilo glede popravil na relaciji Lj-Postojna?

Uradni predračun je 400jurjev :shock: , z originalnimi deli in ličarsko uro pooblaščenega serviserja. Žaromet je Valeo, tako da se ga sigurno da dobit neoriginalnega, za havbo zna bit bol problem. Samo havba z barvanjem stane 160 jurjev?!? Gotovo bi bilo do ponedeljka, če se odločim do četrtka in avto pustim tam. Če bi se dalo za 200 priti skoz bi bil kar zadovoljen :lol: , tudi keš na roke varjanta je sprejemljiva (upam, da tega ne bere kakšen dacar)

Hvala za namige

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Sr mar 09, 2005 8:40 am

en nasvet iz osebnih izkusenj ... k sm jst razbil cliota so na pooblascenem servisu rekl, da bi bli deli okol 200k, brez kleparije in barvanja ... ok tud prov ... haubo, odbijac, hladilnik, ventilator, luci ... sm sam najdu ... mal po odpadih, mal neorginalnih delov ... prslo me je okol 50k ... pol je pa klepar racunal (k je se prvo precno zrihtu, pa kleparija, pa barvanje, pa se na most ga je dal) 60k racunal ... tko da moj nasvet je, pejt enmu privatniku, al pa "susmarju", k ti bo dost cenejs zrihtu kt na pooblascenem servisu ... upam, da sm kej pomagu ...

tomsub
Nov uporabnik

Kraj: Lj.

Napisal/-a tomsub Sr mar 09, 2005 9:26 am

Piši mi na PM pa se lahko kaj zmeniva ali pa tel. 031 259-618 Tomaž
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov