Nasveti in napotki ter povpraševanja...

3'14ček
Nov uporabnik

Črpalka za servo volan -PROTON

Napisal/-a 3'14ček To mar 08, 2005 3:44 pm

Kje popravljajo(obnavljajo) črpalke za servo volan? Ali ima kdo rabljeno črpalko za servo volan za vozilo znamke Proton!

Servo črpalko potrebujem za vozilo Proton 313 GLI, letnik 98, prevoženik 67K km

Vem da obstajajo tudi nove, vendar ne pridejo v poštev zaradi cenovnih razlogov! :shock:

Vnaprej se lepo zahvaljujem!

wira
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a wira To mar 08, 2005 6:54 pm

v LJ vem za dve firmi ki se ukvarjajo z popravili servo volanov in crpalk(upam da se se vedno) in sicer:
-SERVOCOM na Vrhovcih
-HELICA na Srediski ulici
upam,da ti bo to malo pomagalo
lp

3'14ček
Nov uporabnik

Napisal/-a 3'14ček Če mar 10, 2005 8:44 am

Bil sem na servisu HELICA še zmeraj popravljajo pumpe a mi niso mogli pomagati, zato bo potrebna zamenjava. :cry:

Najlepša hvala za pomoč!

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če mar 24, 2005 9:31 am

Stvar si najbrž že rešil....
Dele za Protone prodajajo za AC Cosmos... Tam so imeli prejšnji teden enega razbitega protona. Mogoče ima dele, ki jih potrebuješ, še uporabne. Jaz sem ravno pred nekaj tedni klicala ljudi, ki prodajajo protone po delih in tako nabijejo cene, da jih je lahko sram!

3'14ček
Nov uporabnik

Napisal/-a 3'14ček Pe mar 25, 2005 9:53 pm

Se opravičujem ker sem vas pozabil obvestiti o razpletu !

Seveda je zadeva rešena, čeprav je zanimivo na kakšen način.

Ta problem se je pričel z tem, da sem zaradi ropota peljal avto na servis XXXX, kjer so mi po hitrem postopku povedali da je šla servo pumpa. Na taistem servisu so mi ponudili novo za borih 90k SIT in rabljeno za pol cene. :( Vendar sem ponujeno ponudbo zavrnil zaradi neugodnih izkušenj s taistim servisom, ki jih nebi rad opisoval. No sedaj se sprašujete zakaj sem ga tja sploh peljal, to pa zato ker sem avto pri njih kupil in drugih nisem poznal. Po prejetm nasvetu, ki mi ga je dal "wira" pot zapeljala na servis HELICA, kjer mi je prijazni gospod povedal, da je servo pumpa ampak je ne morejo popraviti. No potem sem poklical na servis YYYYY v Vrhniki, kjer so me prijazno sprejeli in po 3 minutnem ogledu(serviser je snel jermen z servo pumpe) ugotovil, da je šla vodna pumpa, ki je občutno cenejša. :D In tako sem se znebil nadležnega zvoka, ki bi se lahko končal z hujšimi posledicami.

Zahvaljujem se vsem, ki so mi na kakršnikoli način pomagali!

HVALA :!:

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To mar 29, 2005 9:04 am

Eh, Kržič ga včasih res pihne...
Magar jaz mu zamerim, ker mi je poturil neoriginal kable za 10.000 sit, ki seveda niso OK in zato avto spet (že 2. v pol leta) ne speljuje, kot zna, in navedel ceno originalnih: 20.000 sit, pa da jih ni vedno za dobit, pa da jih mora naročit... Potem mi pa v LJ pove, da stanejo original kabli 12.000 in da jih načeloma ima na zalogi....
Lepo, da si stvar uštimal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov