ZAnima me kolk bom plačal za zamenjavo sprednjih diskov + zamenjava vse štirih zavornih ploščic. Torej zanima me kolk prbližen bi me koštal, da me nebi kdo preveč nategnu.....
enga sem klicu pa je reku da okol 6,7k ? A je to dost?
to je kr ok cena (pač računal ti bodo urco mogoče urco pa pol dela) je pa tko da je fajn,da ti res dobr spuca,vodila,čeljusti da ploščice ne bodo štekale oz se pregrevale,pa da ti tud pesto fajn očisti da ne bodo diski tresl....če veš da ta človk nardi tko kot je treba pol je čisto normalne cena in ne da ti plačaš 7k pa je pol navsezadnje vse napol oz. potavršno narjen.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
zaj**** ni čist nč če imaš pravo orodje...fora je v tem da sprednja cilindra lahko naravnost notr stisneš (npr. doma z dvema pajsarjema) zadaj se pa more vrtet da ga dobiš notr (upam da je dovolj razločno povedan)
Sprednnji cilidri grejo tud z rorcangami lepo skupi stisnit..... skupi jih ponavad ni blem dobit..... edin pazit morš če sam delaš, da ti cilindri ne vgrejo ven ( ker je dobro jih mal prelaufat ko maš vse narazen pa vse lepo očisit in namazat) pa vsa vodila kot je že šmeks reku.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
cena ni nekak huda, sam useen za ce das kakemu fusarju ti ma da ceneje zrihta.
Eni cilindri so taki da jih moras notr zasraufat eni pa taki da jih samo notr stisnes.
lp
aha cool to imaš za VW kajne? Sam zdj od začetka vsaj 500km ne pretiravaj z zaviranjem,tko da se disk pa ploščiče fajn uležejo da ti ne bo tresl oz. cvililo...ker če boš na začetku zadevo pregrel oz. zažgal ploščice bo konc.
šmeks je napisal/-a:aha cool to imaš za VW kajne? Sam zdj od začetka vsaj 500km ne pretiravaj z zaviranjem,tko da se disk pa ploščiče fajn uležejo da ti ne bo tresl oz. cvililo...ker če boš na začetku zadevo pregrel oz. zažgal ploščice bo konc.