Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
rellyka
Nov uporabnik

diza

Napisal/-a rellyka Pe mar 11, 2005 11:43 pm

Zanima me za y55,kako zgleda diza,kako se pride do nje in se jo očisti?

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v So mar 12, 2005 1:35 am

Po moje morš najprej komplet zračni filter dol vzet (z ohišjem vred), potem pa v fergazeru not, če pogledaš iz zgornje strani, ko je bil gor zračni pripet, tam bi naj bil na sredini tiste odprtine en šraufek, tisto je diza. Če pa ni tam dize :) pol pa malo poglej še druge "šraufeke" na fergazeru. En je ziher diza. :D (no, na takšen način bi jaz iskal dizo). Ko jo maš veni, pa jo fajn spihaš, daš nazaj, pa more letet. 8)
LP

hermand
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a hermand Ne mar 13, 2005 9:42 am

Če hočeš priti do dize za bencin, moraš odklopiti drog za zaug, potem pa imaš 5 ali 6 vijakov na navadni izvijač, odstraniš pokrov in prideš do vseh diz. Dizo za drak pa imaš na desni strani fergazerja.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne mar 13, 2005 10:01 am

NO ni vse tko enostavn kot so napisal..... ampak pustmo malenkosti ker bi lahk napisu roman...
Morš še potem zrak nastavit pa tko....
Če si kje z bližine mb prpel al k men al pa k monstru...... pa bomo porihtal da bo letel ko raketa 8)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
rellyka
Nov uporabnik

Napisal/-a rellyka Ne mar 13, 2005 12:28 pm

Kje se pa odklopi drog za zaug?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne mar 13, 2005 11:17 pm

rellyka je napisal/-a:Kje se pa odklopi drog za zaug?

Prvo dol vazmeš zajlo za zaug.... potem pa ti ostane en drog ki povezuje zgornji pa spodnji del frgazerja.... ob stran na levi strani ga najdeš. Na njem je ena fedra... tisto fedro porineš dol pol pa je gor še en kao distančnik.... še tistega porineš dol.... pa gre narazen....
Nekak tko.... se ne spomnim več točn ker je le že 3 leta od kar sem jaz jugiča mel in mel to skoraj vsak teden narazen..... ker je enostavno preveč pil in sem delu poskuse s frgazerjem.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov