Nasveti in napotki ter povpraševanja...

user562
Novinec

Kraj: jesenice

klima v alfi

Napisal/-a user562 So mar 19, 2005 11:55 pm

Zadeva je sledeca.Kupu sem alfo 155,pa mi je tip reku da klima dela.Sedaj pa sem ugotovu da klima sploh nima hladilnika :evil: .ko sem avto pregledoval se ni nic vidlo not a je hladilnik a ni,pa ko sem jo zalaufal je nekaj mrzlo pihalo ven.Problem pa nastane sedaj,tipa bom klical mu povedal,samo ne vem kaj bom s tem dosegel,druga pa je ce kupm kaki rablen hladilnik,tretja pa je da se probam z njim zment da mi ga on zrihta.Ker ce ga dam na sodisce bo trajalo,ne glede ce mam dve price za to vse,bo slo en kup dnarja za vrednost kake 156.Kaj mislite?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne mar 20, 2005 12:18 am

ojej....kakšna natega....pa ima avto sploh klimo :lol:

odpri havbo pa bom vidu kam grejo cevi od klime....drugač ma majo nove mece (ne vem kateri modeli že) kar en hladilnik oz 2 združena v enega....

pa ko zalavfaš moraš slišat a vklopi kompresor ali ne. drugače pa vklopi klimo pa ventilacijo daj na srednjo vrednost na 2 torej pa naštimaj da ti piha direkt in v zračnik daj en digitalen termometer pa potem povej kolk je kaj temperatura zraka
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Po mar 21, 2005 7:54 pm

šmeks je napisal/-a:odpri havbo pa bom vidu kam grejo cevi od klime....drugač ma majo nove mece (ne vem kateri modeli že) kar en hladilnik oz 2 združena v enega....

Dva hladilnika združena v enega so imeli tudi nekateri stari fiati...okoli letnika 1990 in naprej. Tak da je tudi možno da imaš ti tudi združen hladilnik...glede na to da sta alfa in fiat bolj ali manj skup.
Saj vidiš če ti dela klima...če je mrzlo potem dela :P
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov