URBY je napisal/-a:takega avta je škoda, da bi ga sam doma popravljal, saj to je skor še nov avto. daj pejd raje na servis, ker to je verjetno kakšna malenkost, pa boš 100% da so dobro zrihtal
LOL.
Samo zato ga pa ni treba na servis pelat. Če je še v garanciji raje, da ti le-te ne skenslajo. Ampak v tem primeru itak uveljavljaj garancijo pa je.
Je malenkost, ampak je serijska napaka pri vseh teh Renojih. Sem že napisal kaj je krivo. A ti povem katere napake te še bodo pestile? OK, samo eno, za ostale se zdele ne spomnem: voznikova štrom šipa bo začela pokat ko jo boš zaprl. Edino kar lahko narediš je da počakaš da čist crkne in potem za ene prou blazne zneske (nekaj čez 50kSIT) kupiš cel nov del, neka plastična bedarija se notr polomi. Al pa če najdeš iz razbitga avta lepšo. Ampak good luck, kolegica išče že mislim da več kot eno leto. Na žalost ni samo domena Renoja ta napaka.
100% da so dobr zrihtal?

Mam nekaj izkušenj z uradnimi servisi pa so prej slabši kot kaki nepooblaščeni, ker ponavad misljo da so bog i batina. So nam računalnik menjal (se mu je neki fuzlal, avto star 6 mesecev), enak avto kot njegov, pa so nam skor en star računalnik uturil. Hvalabogu je elektronika tolk glupa da se ne da še enkrat preprogramirat, al so pa samo oni preveč glupi da je niso znal. Vglavnem, po 5 urah na servisu smo avto odpeljal tak kot je (pa še do danes nisem čisto prepričan da bi nam sploh povedal da ni nov notr, ker mi je povedal šele potem, ko sem opazil da je ključ isti, morali smo pa prinesti vse ključe, ker se menjajo skupaj z računalnikom). So rekl da nas pokličejo ko dobijo drugega. Čakali smo 2 MESECA!!! Oče od sestrinega tipa je vozil dele za Renault iz Francije in je rekel, da če bi oni to naročili taprav čas bi potovalo v Slovenijo NAJVEČ dva tedna (opomba: določene dele neke druge znamke sem dobil v dveh dneh iz Nemčije). Pa ni to edini dogodek. Zaključek: Reno servis SUXX.
A avto tud na servis vozte če so žarnce za zamenjat? No, sej pr tanovih morš zato ker drgač skor zraven ne prideš.