Nasveti in napotki ter povpraševanja...

koren
Nov uporabnik

Pikice na havbi

Napisal/-a koren To mar 29, 2005 6:44 pm

Moj problem:
Avto sem spoliral, pa se zdej na havbi poznajo pikice od kamenčkov, ki me blazno motijo. A ima kdo kakšno idejo, kako bi jih odpravil?

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO To mar 29, 2005 6:48 pm

Naročš pri ličarju 1dl original zmešane barve pa z zobotrebcam eno pa po eno,poj pa še enkrat spoliraš do se barva poravna če je preveč barve..

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To mar 29, 2005 6:50 pm

podobne teme so že bile...ok lahko pelješ k ličarju (najboljša ter najdražja varianta) sam popraviš s corektorjem barvo ki jo potem gor nanašaš ter potem spoliraš (veliko cenejša varianta ampak ni najlepša glede videza od blizu se bo vidlo da si nekaj čačku...drugač to prepusti ženskam....saj veš lakiranje nohtov obvladajo v piko :D ) pa še ena zadnja varianta jst za druge ne vem,da kupiš neko kredo oz. voščenko sam tisto sranje se kar hitro spere dol pri pranju avta (vsaj za takrat je ko prodajaš avto:) )

koren
Nov uporabnik

Napisal/-a koren To mar 29, 2005 8:15 pm

A ličar to celo havbo špricne al popravlja pikico za pikico? Kolk pa kej pride takšno popravljanje (če že ma kdo kej izkušenj)?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To mar 29, 2005 8:18 pm

mogoče bo samo preliv naredu...nism strokovnjak tko da se rajši pri samem ličarju pozanimi
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov