Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
maL
Novinec

"Ruknjena" vrata

Napisal/-a maL So apr 02, 2005 4:29 pm

:evil: :evil: :evil:

Znoru bom no! Kako so lahko eni taki prasci da ti na parkplacu nardijo eno lepo vdolblino in pol kr grejo ne da bi vsaj kak listek pustil, pa cifro da bi oni pupravil. Mislm,sj sm tut jst butc k sm lih prhaju do avta in vidu kako ena punčka tm iz avta skače mamca jo pa gleda. Pol k sm dam pršu sm šele opazu da mam voznikova vrata udarjena! :evil:

Kako lahko to na hitr in pocen način dam popravit? Al se nj kr sam tega lotim, ker "lukna" ni tok grozna da bi jo mogu pelat k ličarju, sam vseen grdo zgleda,še posebi ker je avto star 1 mesc.

Slikca1
Slikca2
Slikca3
Slikca4
Slikca5

lp,maL

p.s.:Ali pozna mogoče kdo koga v Lj (sm iz črnuč) k bi mi to lahko zlo poceni zrihtu.

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO So apr 02, 2005 4:39 pm

Tapeto dol, pa vn ruknt pleh. Lohk probaš sam, al pa pel k kleparju, bo to takoj zrihtu.

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious So apr 02, 2005 4:41 pm

dvom da bo lahko sam ker je lih tm kjer je rob zdej če ne bi bilo roba pol komot sam vn porineš tko pa ne vem no.naj proba sej poslabšat zadevo ne more

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So apr 02, 2005 4:50 pm

uf pišuka...to te je pa nekj močno uradlo? oz. so bla zelo silovito odprta vrata, k so nardila to škodo :?

BlazB
Nov uporabnik

Napisal/-a BlazB So apr 02, 2005 5:26 pm

A zarad taksnih malenkosti se sekiras in celo razmisljas da bi dal popravit LOL kar s takim avtom se vozi lahko reces da mas unikat.

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL So apr 02, 2005 6:09 pm

BlazB je napisal/-a:A zarad taksnih malenkosti se sekiras in celo razmisljas da bi dal popravit LOL kar s takim avtom se vozi lahko reces da mas unikat.
:/:o:/

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So apr 02, 2005 6:13 pm

klepar press ker je tole preveč zacvikan da bi sam kaj naredil....
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So apr 02, 2005 6:38 pm

Joj ti pa maš smolo s temle avtom. Očitno ti ni najbl usojen. :(

Hm, a je za vakum preveč udrt, a ne? Loh bi se vseen pozanimu na Toči v Grosuplju, če bi bli sposobni to popravt. Drugač bi pa tut kkšn garažn klepar mogu znt lepo popravt. Sploh, če kkšnga poznaš.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So apr 02, 2005 6:42 pm

mislm da tole brez kita pa repainta nebo slo, ker je grdo zacvikan. ce nebi blo bi pa to bp z vakumom popravu.

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL So apr 02, 2005 6:53 pm

Tnx za nasvete, bom takoj ju3 probu kam letet, k sm dons že prepozn za to ;)

hvala ter lp

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport So apr 02, 2005 7:08 pm

Tkole jih jst fašem kje v hipermarkertih al pa v kolosejih....
Se ne sekiram več ker je to slovenska navada, da jih boli qu**c za drug avto ki je zraven parkiran. Sploh izstopajo kakšne mamice k odpre varata k v teksasu in bum v tvoj avto :evil:.... Res pa boli srce ko vidiš to kulturo, kaj delajo :evil:
Jaz mislim da ja najbolje da tole pelješ mojstru naj ti proba z magneti vn potlačt... Sam mislim da bo treba tole ličat, ker je preveč globok zastrižen in lahka lak poči....
I feel very Olimpic today

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So apr 02, 2005 7:26 pm

Cliosport je napisal/-a:Tkole jih jst fašem kje v hipermarkertih al pa v kolosejih....
Se ne sekiram več ker je to slovenska navada, da jih boli qu**c za drug avto ki je zraven parkiran. Sploh izstopajo kakšne mamice k odpre varata k v teksasu in bum v tvoj avto :evil:.... Res pa boli srce ko vidiš to kulturo, kaj delajo :evil:

Moja babi tko vrata odpira, da jih najprej odrine, pa jih ji feder nazaj zapre, še enkrat porine, se spet zaprejo, pol jih pa v tretjo porine z vso silo, tko da skor dol padejo, pol se pa začne proces lezenja iz avta. Ma pač 83 let pa je že mal mn okretna, smo pa tisti, k jo vozmo ugotovl, da mormo zmeri tko parkirat, da je desno od avta še en parking frej. Če je pa res vse zaseden, pol je pa nuben ne odpne in ji gre hitr lepo vrata odpret, ona se pa tačr matra, da si pas odpne in pol držiš prste med vrati pa sosednjim avtom, tako da nekateri še nimamo kulture razbijanja tujih avtov, po drugi strani pa, ko kdo avto zadane men, razumem, da je možno, da ga je zadel kdo, ki ma slabše reflekse in mu je s tem (z moje strani) že pol odpuščeno.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm So apr 02, 2005 9:55 pm

jaz bi mu tudi odpustil , samo tisti bi drugič če bi jaz bil zraven trikrat premislil kako bi vrata odpiral, če bi jih sploh odpiral. :D :D :D ;)

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke So apr 02, 2005 10:03 pm

No, ker je ravno ta tema odprta...imam isti problem na zadnjem blatniku, pa me zanima, če kdo ve za koga na štajerskem, ki to popravlja z vakuumom?

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm So apr 02, 2005 10:13 pm

samo tole ne bo šlo z vakumum, ven bo šlo samo se bo malo vidlo.Drugače pa se to naredi da se od znotraj skleple vun, če pa od znotraj ne moreš zraven pa se od zunaj dol pobrusi lak se zapika žica zraven in se potegne ven.Na koncu se da špric kit gor pa potem prelakira.
Z vakumum grejo ven samo tiste vdrtine ki nimajo ukrivnih malih radijev.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So apr 02, 2005 10:50 pm

joke je napisal/-a:No, ker je ravno ta tema odprta...imam isti problem na zadnjem blatniku, pa me zanima, če kdo ve za koga na štajerskem, ki to popravlja z vakuumom?

Vakum tega ne reši! Ni se za bat, stvar se sklepa, zakita ( z kitom, ki ga merilec barve ne zazna), pobarva na prehod sosednih delov,.... in to je to. Če imaš zavarovan parking ti to krije zavarovalnica :-P Kliči mojega ličarja 02/ 25 11 777

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke So apr 02, 2005 10:55 pm

DrMr je napisal/-a:
joke je napisal/-a:No, ker je ravno ta tema odprta...imam isti problem na zadnjem blatniku, pa me zanima, če kdo ve za koga na štajerskem, ki to popravlja z vakuumom?

Vakum tega ne reši! Ni se za bat, stvar se sklepa, zakita ( z kitom, ki ga merilec barve ne zazna), pobarva na prehod sosednih delov,.... in to je to. Če imaš zavarovan parking ti to krije zavarovalnica :-P Kliči mojega ličarja 02/ 25 11 777

Baje, da bi v mojem primeru šlo, ker je zelo malo in "lepo" vdrto, vsaj tako mi je en mehanik rekel, ni pa mi znal povedat kje bi se to dalo zrihtat. Pa parkinga nimam zavarovanega :roll:

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Ne apr 03, 2005 10:38 am

ne vem na sliki zgleda da je boilj udrto.Saj ni problem kako močno je udrto ,ampak če je udrto enakomerno na večje ali pa ostri pregibi, verjetno veš kaj mislim.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke Ne apr 03, 2005 10:56 am

vem kaj misliš, samo to niso moje slike gor. jaz sem se samo vključil, ker imam podoben problem. a mogoče vseeno kdo ve, kdo na štajerskem to popravlja z vakuumom?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne apr 03, 2005 8:18 pm

Kasko pomaga ;)

LP PiLLLe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov