Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

P306 - crknla ventilacija

Napisal/-a tejo Sr apr 06, 2005 6:37 pm

dons mi je crknla ventilacija na vseh stopnjah (notranje kroženje, 1, 2, 3, 4) pa me zanima, katera varovalka je za to namenjena.. k mam nemška navodila pa ne znam nemšk :?

pa še neki, a je mogoče lahk to kj v zvezi z menjavo filtra za kabino, k so mi ga zamenal v ponedelk?

hvala

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr apr 06, 2005 6:50 pm

problampco v roke pa na delo...al pa če vsako posebej vn vzameš pa pogledaš če je ok al ni
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr apr 06, 2005 8:31 pm

Kakor vidim po tvojih slikah P306, brez klime je možno, da ti je crkno žičnat predupor ventilatorja (termična varovalka v njem) ali motorček :cry: . Na teh vozilih to ni pogosta težava, zato je možno, da ti je protiprašni filter :o (original ga nima) potegnilo v ventilator in je ta samo zaštekal, ali pa je že crkno preden je uničilo varovalko. Ali pa se ti je snela žica za zapiranje zunanjega zraka in ni bilo pretoka zraka preko predupora (zrak ga hladi) ko si vklopo ventilator in je mogoče spet :?: :?: :?: . Začni pa pri varovalki s probelampico!

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo Če apr 07, 2005 9:52 pm

varovalke so dobre, pol sm probu še do stikala pridet, pa je tok zadelano vse, morš en kup plastik dol vzet, na koncu je pa še ena varka s kavlčki, tok da nimam pojma kk se tisto kišto s stikali vn vzame, vsaj vidu sm da preklapajo če druzga ne..

bom kr k avtoelektričaju pelov, pa nj se un zajebava s tem

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe apr 08, 2005 6:33 pm

to mene vsake tolk časa j*be na cliotu. drugač se mi pa stika kabel ki je tam pod plastiko zraven dvigalke pri motorju (malo zakompliciral,a? :oops: ).v bistvu se ne stakne čist dol ampak tist konektor je bolj švoh in se je vse skup razlahljalo in sedaj zgubi stik, tako da moram vsake toliko časa samo kabel rahlo premaknit (jaz ga malo našponam not med ker je itak tesno, tako da se potem ne premika.
tako da najprej poglej malo kako ti kaj kabli stojijo in ne najprej celo armaturko razstavit (kot sem jo jaz in potem opazil da je vse skupaj na motorni strni- je šel skoraj cel popoldan :oops: :roll: )
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov