Mam Roverja 414 Si 1997 l.avto je ql, sam pr mrzlem motorju (deloma tud pr toplem) se sliši dročnike. prjatu je reku, da bi lohk dodatek QMI al pa kšn podoben dodatek za olje pomagal in utišou zadevo.kaj menite?
Jaz mam z njim dobre izkušnje ampak moreš delat po navodilih. Menjaš olje in filter in doliješ tolko manj olja kolko je dodatka doliješ dodatek pol pa voziš avto 20-30km da se vleže in si dober za do 40.000km
Opazil sem tišje delovanje motorja, lažji zagoni, manjša poraba, bolj je poskočen.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
s tem ne boš nič naredu na roverju. smo mel taga doma pa, ko so začel dročniki jamrat, se tega ni dal več zrihtat oz. je bilo iz ekonomičnega vidika nesprejemljivo
audi4ever je napisal/-a:s tem ne boš nič naredu na roverju. smo mel taga doma pa, ko so začel dročniki jamrat, se tega ni dal več zrihtat oz. je bilo iz ekonomičnega vidika nesprejemljivo
ja vem, da je menjava dročnikov"ekonomsko zelo nesprejemljiva". kaj ste pa naredl s tem avtom, a mi bo se delou ksn let dve al ga bo prej hudič vzeu?
2. Sam sem imel v Twingotu Motor UP iz topšopa, pa morm rečt, da je ta Twingo letu ko strela. Je pa res, da sem ta Motorup vlil že na začetku, ko je bil avto še skoraj nov. Sicer pa me je po vseh podatkih, ki sem jih prebral, ta QMI kar prepričal. Mam že kupljenega, čakam le periodo za zamenjavo olja.
Bolj stara masina je bolj priporocljivo je, sm vlil v 18 let starga Fuegota in se je avtu dobesedno strgalo! Cist tih je ratal pa full nic ni vec pil ne olja ne benza, no tega je se vedno ampak v predpisanih mejah , pa se letel je k sneta skira in uzgal je v prvo. Sam fora je v tem, da ga je pr starejsih avtih bolj pogosto treba vlivat.
Pr novih pa ne opazis takega ucinka.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...