Gricko je napisal/-a:a nisi ti že neki spraševal okol tega??
glede na to, da nimaš blage veze, se nebi raje zapeljal do kakega električarja in ti on zveže, kakor da kaj narobe priklopiš pa še novega skuriš...
Drgač pa je en priključek za vzbujanje in kontroilno lučko , en je za obratomer, en večji je za priklop +!! maso dobiš, ko ga prišravfaš na avto!!
Kako je ker vznačen pa ne vem na pamet, sicer ti pa isto piše na starem, tako da poglej, preden odklopiš in drugega priklopi isto nazaj...
powerDm je napisal/-a:Edn mi je reku da so lahka za pacane krtačke da ti ne fila dost![]()
Ali ima krtačkeops:
Če jih ima,kje so
ops: in kako se pride do njih
ops:
powerDm je napisal/-a:A pa so ščetke iste pri vseh R5 (GTT,GTE,kampus,19...)
lisko je napisal/-a:powerDm je napisal/-a:A pa so ščetke iste pri vseh R5 (GTT,GTE,kampus,19...)
Nop...... za 1.1 campus ki je narjena u slo ma gor ščetke od jugiča ( iste) in en sam kabl..... pridejo 1800sit
Francoske in pa dizli ter mislim da gt turbo in pa 1.7 pa majo gor ščetke ki ma dva kabla....
In za mene pridejo 12 jurjo...... tko da če kdo ve za original ščetke za petko diizla ki bi ble krepko ceneje... naj mi prosim javi....
hermand je napisal/-a:lisko je napisal/-a:powerDm je napisal/-a:A pa so ščetke iste pri vseh R5 (GTT,GTE,kampus,19...)
Nop...... za 1.1 campus ki je narjena u slo ma gor ščetke od jugiča ( iste) in en sam kabl..... pridejo 1800sit
Francoske in pa dizli ter mislim da gt turbo in pa 1.7 pa majo gor ščetke ki ma dva kabla....
In za mene pridejo 12 jurjo...... tko da če kdo ve za original ščetke za petko diizla ki bi ble krepko ceneje... naj mi prosim javi....
Zakaj pa ne menjaš samo krtačk, pridejo okoli 400 sit 2kosa.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov