PiLLLe je napisal/-a:Tkole je:
Ta moj pugln je podn

j**e ga strom in to big time pol ga j**e voda trete pa bremze

Strom

Parkeram pred stacuno grem not pridm cez uro nazaj noce verglat aku prazn WTF v 1 uri se je spraznu. Okj prnesm druzga prek kablov kresnm se zapelm dam avto normalno uzge normalno voz... ce das klemo dol ni spremembe.
lahko da je aku slab in ti zato serje!!!
lahko da imaš nekaj v stiku!
lahko da ti alternator ne polni!
za stik prevert-vzameš + klemo dol in povežeš aku z klemo, vmes pa ampermeter!
Žret mora tam cca 15 - 25 (35) mA ! Avto mora bit vgasnen, vrata zaprta, vse vgasneno!!
Če je poraba večje imaš nekaj v stiku, kako najdeš napako bom razlagal če boš rabil!
za alternator, pomeri z voltmetrom napetost na aku (cca 12V) potem prižgi avto in zopet pomeri, napetost mora bit cca 14V, če povišaš obrate, mora jit napetost še mal gor, ampak ne veliko!!
Potem prižgi luči, ventilator, grelec zadnje šipe.. in napetost (prižgan avto) mora bit nad 13V (prosti tek) in okol 14V (povišani obrati)
PiLLLe je napisal/-a:Voda

Tle moje znanje tut nepomaga

Pac sla mi je pecka ubistvu se prejsnmu lastniku tko da sm jo zdj zamenju mal sm moru predrkavat gor dol ampak zadeva je narejena. Ker je biu sistem zapacan se ze neki cajta furam na vodo in temperatura skace od 90 do 110°c. Probu tut z antifrizom isti shit. Kompresije nenabija in nemesa. Vodo pa zgubla. okol pecke ni vidno da bi kj puscal.
To ti je že ŠMEKS povedu večino!
Okol vodne pumpe, prirobnic, hladilnik, posodica za vodo....
PiLLLe je napisal/-a:Bremze: Nevem ce ste slisal sam ta j***a majo eno izmed bolezni tut bremze. 110km avto ma zadi bobne. Posledica da mi na usake 2mesca odstopjo obloge s pakn. Tko da me zanima ce je kaka vrjanta kao ''sportne'' pakne da se nebi tolk hitr sfukale kt te.
Obstajata 2 modela!! Eden ima pakne, drugi pa ima diske!!! (isti letnik, ista izvedba)
tko da če te tok zajeb@va, lahko zamenjaš vse skup in diske gor rukneš, samo je pomoje kar neki dela.
Jaz nimam nobenih težav z bobni!!
PiLLLe je napisal/-a:No to je crap od mojga avta
Trenutn me najbl zanimata strom pa voda

strom prvo k nevem kako bom su v petk vn

bruke pred pickami da mi to avto dela
Upam da se bo ksn najdu da mi saj da idejo kaj bi lahk blo narobe

Lp PiLLLe
no upam da boš kej idej dobu!
Še ene par stvari glede puglna!
Sem dal stršat+ obnovit amortizerje!!Lega se je naenkrat fullll popravla!!!Avto je prov lušten ratu za vozit, prej sem ga pa že hotu prodat!!
Bremze mi ful bolš primejo, oz gume imajo tolk bolši oprijem z cesto, da se mi ABS skor nikol ne vklopi, prej se mi je skoz!
Tko da če imaš še vedno probleme z lego ->Vuga kliče :P verjami, lega in vožnja sta kar naenkrat super!!
PS: A ti ga je kdaj sral da ti je v prostem teku nabijal obrate??Men je začel to srat zdej.Obrati nihajo med 1300 in 800 ali pa celo crkne (dokler ni topel). Če nabijaš obrate, lahko prosti tek kar naenkrat dobi spodnjo mejo 2500 obratov in noče past.Ga vgasnem, pa ponovno prižgem pa je vredu.
Proklet pugi....
lp