domzalcan21 je napisal/-a:dej vsaj pod splosno...ne pa v galerijo
URBY je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=344641#
a to si kupil tegale?kdaj si ga pa kupil?jaz bi najraje potem prejšnega lastnika poklical pa ti naj po pravic pove kaj je narobe, ker mogoče je že on kdaj imel iste težave pa ti ni hotel povedat
robert11 je napisal/-a:Možno, da je prišlo do kratkega stika, ko se je stalila izolacija. Tak, da je lahko crknilo, kaj v zvezi elelktriko oz. elektroniko.
robert11 je napisal/-a:Možno, da je prišlo do kratkega stika, ko se je stalila izolacija. Tak, da je lahko crknilo, kaj v zvezi elelktriko oz. elektroniko.
šmeks je napisal/-a:preglej če ni kakšno varovalko skurilo,a vsi releji delajo,se sliši bencinska pumpa ko daš kontakt,a avto zavergla,a dobi iskro,a bencin pride do šob
_Jerry_ je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:preglej če ni kakšno varovalko skurilo,a vsi releji delajo,se sliši bencinska pumpa ko daš kontakt,a avto zavergla,a dobi iskro,a bencin pride do šob
Tule ni vec kaj dodati. Ce vergla, preizkusi se iskro na svecki in ce bencin pride do sobe, pa bos hitro videl, pri cem si. Lahko da ne dobi bencina (pumpa), ali pa elektrike (racunalnik), tretje moznosti ni![]()
P.S.: Dean, pisi malo bolj citljivo in uporabljaj oklepaje namesto narekovajev; jaz sem moral vse skupaj trikrat prebrat, preden sem uspel za silo ugotovit, kaj ti je jasno in kaj ti ni oziroma kaj bi sploh rad vprasal...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov