Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
medicincko
Nov uporabnik

centralno zaklepanje Clio

Napisal/-a medicincko Ne maj 01, 2005 10:36 am

LP!

Zjutraj sem hotel preko daljinca(like always) odkleniti avto. A zadnja leva vrata se mi niso odklenila in so povsem neuporabna :twisted:

Kaj mi svetujete :?:
Slika

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Ne maj 01, 2005 11:00 am

v vratih ti zapoje motorček? Če ti zapoje mal WD-ja šmrcni za šajbo pa probi, men je na R19 to pomagal!

drgač pa razdri nimaš druge pa poglej kaj je.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

aaron
Nov uporabnik

Napisal/-a aaron Ne maj 01, 2005 9:46 pm

Imel sem enake probleme na svojemu cliotu l.95.Postopoma sem zamenjal vse motorčke z novimi,sedaj ni nobenih problemov.Ti motorčki ščasoma postanejo prešibki da bi odklenili(kot je bilo pri meni),lahko pa je problem v Zarustanem mehanizmu v ključavnici.Splača se najprej namazat z Wd-jom.
LP!

Aleks666
Nov uporabnik

Re: centralno zaklepanje Clio

Napisal/-a Aleks666 Pe apr 27, 2012 3:21 pm

živjo,
a ve kdo mogoče kaj bi lahko bilo pri mojem cliu narobe s centralnim delovanjem... ko sem ga kupil je s centralnim odklenlo sovoznikova, zadnja leva in prtljažnikova vrata, potem sem jih začel popravljat - podrl tapete našprical motorčke z WDjem in večkrat pritiskal gumb za centralno odklepanje (pri pepelniku). ko sem pritiskal gumb sem imel sovoznikova vrata odprta in ko so se ostale začele odklepati so se mi pokvarla sovoznikova. našprical sem tudi ta motorček in nič, potem sem ugotovil, da ko pritisnem na gumb pride premalo elektrike in niti trzne ne. (motorček pa dela ker sem potegnil kable od drugih vrat). kakšen kabel dvomim da je pretrgan saj je malo pred popravljanjem še delalo

a bi lahko bilo narobe kaj z avtomatom ki spusti elektriko do motorčkov ali kaj...?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: centralno zaklepanje Clio

Napisal/-a lisko So apr 28, 2012 12:16 am

Poglej kable na zgibu vrat.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost