Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Obnova zavornega cilindra ( pri diskih ) predstavlja od 50 do 80 evrov stroška po kosu ( osebno vozilo ). Strošek obnove je odvisen kaj se bo menjalo in kako se bo naredilo ( garancija ). Pravilno in kakovostno obnovljen zavorni cilinder je enakovreden novemu, vendar znatno cenejši. Kakor je meni znano je te ponudbe veliko v SLO - stric google.
Veliko avto trgovin imajo na zalogi že obnovljene zavorne cilindre - vsakič ko je potrebno starega vrniti, se je kupilo obnovljenege. Pri novem ni potrebno nič vrniti.
Lep pozdrav
hippo je napisal/-a:Za nekatere avte se da dobiti nove cilindre za 80-90 eur, pa niso austausch, tako da ne vem zakaj bi se matral z obnovo.
Jerch_ je napisal/-a:sicer nevem kakšne avte vozite, mene bi nove čeljusti prišle precej več kot obnova, ki je bila izjemno hitra in strokovna za primerno ceno. po dobrem letu se ti tudi javno zahvaljujem FAN, ker si usposobil mojega passata, kateremu so se vsi drugi odrekli (kar se tiče bremz..)
Fan je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Za nekatere avte se da dobiti nove cilindre za 80-90 eur, pa niso austausch, tako da ne vem zakaj bi se matral z obnovo.
Katera znamka/firma cilindrov??
hippo je napisal/-a:Fan je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Za nekatere avte se da dobiti nove cilindre za 80-90 eur, pa niso austausch, tako da ne vem zakaj bi se matral z obnovo.
Katera znamka/firma cilindrov??
No name, pa vendar nič slabše od podobnih ki se pri nas prodajajo.
Enega sem moral zamenjati tudi na mojem passatu in kaj naj rečem, dela in opravlja svojo nalogo tako kot mora.
Sicer pa sam dobro veš, da je pri nas je večina obnovljenih UBD, Budweg in TRW.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov