Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Kupim dele za Megane Coupe l.98

Napisal/-a Andy Po mar 31, 2003 1:44 pm

Kupim dele za Megane Coupe l.98:
-sprednji odbijač

-sprednje luči

Tel: 041 281 177

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po mar 31, 2003 3:00 pm

Pa nisi ga valjda ze razbil? A ga nisi komaj kupil? ;)

Odbijac bos dobil samo original, k so dragi k p*****a... pol mas pa se s kakega razbitega kupejcka, ce je zadi razbit. Luci pa tut... oziroma lahko jih dobis v ANET-u dokaj poceni. Jst sem bil primoran menjati levo sprednjo luc pri kupeju in sem jo tam kupil. :)

BTW... imava enaka avtomobila, tako letnik kot barva... :)

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To apr 01, 2003 9:15 am

Ja stari prejšnjo soboto je en b**** prehiteval v škarje in me je odspredi nabasu...kaj češ,sj nism bil js kriv.
Ja haubo mam že, rabim pa še obe prednji luči ter sprednji odbijač.
Dej a mi lahk plis napišeš kje je to, da bi se mal pozanimal za cene itd...

Aja kok si pa dal zanjga?Js sm dal 1.420.000 lani decembra.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To apr 01, 2003 9:45 am

Hmm... ne razumem te cisto... on je kriv? Zakaj se pol ubadas s poceni deli, zamenjaj vse original. Sej bo itak zavarovalnica krila skodo. Jst sem se moral znajti, k sm letu iz ovinka (poledica), pa je sla sprednja leva luc in sem v ANET-u najceneje dobil. Najdes ga pa v Stegnah. In sicer ce se peljes mimo Telekoma, tako da ga imas na svoji desni... gres do naslednjega ovinka v desno... in po 50 metrih imas na desni strani eno stavbo na kateri pise ANET... no tam imajo skladisce rezervnih delov za vse mozne avtomobile. Tuki lahko dobis se telefonske... http://www.anet.si/predstavitev.html

Jst sem ga kupil lani oktobra od prve lastnice, garaziran, 65kkm... sem moral v MB ponj, kupoval sem ga nekaj mesecev in na koncu sem dobil tega za 1.5 mio, pa pol sem dal se 30 tisocakov za servis, da mi je zamenjal vse mozne filtre, pa olje in razne malenkosti. Pa pol sem moral se neki merilec pritiska menjat, ki me je prisel 30 tisocakov. Zdej pa upam da bom imel mir... aja moram se izpuh zamenjat pred registracijo, sam bo pomoje kr sportni padu :P

No drugac sm pa kr zadovoljen z njim... sam skoda k nima klime. (kok opreme si ti dobu zravn... sam ne mi rect da si se klimo ubodu) :)
Aja, pa feltne sm tut ze zamenjal (avto je cist drug) ... tko da sm ze kr neki dodatnega denarja zmetal zanj... pa nej se kdo rece da studentje nimamo denarja :lol:

LP ;)

P.S. http://www.redstar-lj.com/~damir/Megane.jpg

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To apr 01, 2003 3:41 pm

Hvala stari za naslov.Bom še dans poklicu,pa vprašu.
Ja dobre feltne si nabavu,ni kaj rečt.
Sam povej mi, kok bi še js svojga gor na net vrgu,k slikam ga lahk kdajkol???

No drgač je pa moj čist enak(odzuni).
Js sm dobu zraven alu platišča 15 col z gumami 195/50/15 rabljene sam eno sezono, tk da mam zj te gor.Kupu sm ga pa pozimi,tk da je mel še nove zimske gume gor.

Oprema je pa naslednja:
-2xairbag,
-servo volan nastavljiv po višini,
-ABS,
-Električna stekla spredaj in zadaj,
-Dalinjsko centralno zaklepanje,
-Šibedah,
-Voznikov sedež nastavljiv po višini,...

Le klime žal nima...za njo bi mogu pa še kakih 100.000-200.000 sit primaknat, ki pa jih takrat nism mel.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov