Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Kraj: Ljubljana

pikica na vetrobranskem steklu

Napisal/-a Subaru Sr apr 02, 2003 10:40 am

hello...mam eno vprašanje
jaz mam na svojem avtu spredi eno majhno pikico...nastala je zarad kamnčka...kokr jaz vem je to dobr popravt, saj je nova spredna šipa za moj avto (subaru) velik predraga da bi se zajebavu s tem...a kdo kej ve kje to kej počnejo, kje popravijo to pikico, kakšne so cene, kolk je ta popravek dober (se pravi, a je šipa pol k nova, al morš vsake pol leta dat popravt)

hvala :D
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr apr 02, 2003 11:14 am

v okolici celja ti to popravi drev ali pa rsl v levcu. mislim da stane okoli 5ksit. je pa trajno!
Slika

Uporabniški avatar
dmon
Nov uporabnik

Napisal/-a dmon Sr apr 02, 2003 11:40 am

Jest jih imam ene 20 pikic.
A to tut popravijo za 5k SIT?

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Sr apr 02, 2003 11:42 am

zupi13 je napisal/-a:v okolici celja ti to popravi drev ali pa rsl v levcu. mislim da stane okoli 5ksit. je pa trajno!

hm...kot vidim si ti iz celja..a bi dal lahko kkšne bl natančne informacije glede tega "dreva" pa "rsl"? Najlepša hvala :D
Slika

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Sr apr 02, 2003 11:59 am

Glejte...
Na materinem avtu so bile ene tri večje pikice (dve kar večji). Mislim, lahko si ignoriral to, ko si vozil, ampak, lahko bi se širilo. Enostavno sem šel k zavarovalnici na ocenitev škode (pogoj: zavarovanje vetrobranskega stekla!), mi ocenil, da je treba menjat.
In sem sel brezplačno menjat! :wink:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Sr apr 02, 2003 12:05 pm

hm...sliši se dobro...sam jaz sem že pri pogoju ven izpadu...nimam posebi zavarovanega vetrobranskega stekla :?
Slika

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Sr apr 02, 2003 12:21 pm

jsm sm tud mel samo pikico pol mi je pa počla cela šipa, pozimi zunaj ful mrzlo znotraj vroč zrak na šipo in je šla šipa rakom žvižgat moja denarnica pa tudi okol 50.000 Sit

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Sr apr 02, 2003 12:28 pm

hm...zdej bom šu pa res prec zrihtat... :D :D k sem se mal zanimu za šipo za moj avto...nova je okol 100k, staro pa težko dobiš, k je takih avtov mal...tko da upam, da bo zupi13 cim prej povedu nadaljne podrobnejše informacije :D
Slika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Sr apr 02, 2003 6:30 pm

Na službenem Jumperju smo dali popravit steklo in opazi se samo , če res dobro pogledaš , je pa bila kar velika luknja. Po 3 letih ni sprememb, tako da se glede kvalitete nimam kaj pritoževat. Popravili so pri avtostekla Obrovnik - Maribor , se pa to sigurno dela še marsikje drugje.
Serviser je omenil , da se vsaka luknja ne da popravit - torej vedno si mora poškodbo najprej ogledati in pa da precej pomaga če takoj po nastanku poškodbe to mesto prelepiš z lepilnim trakom. Umazanija , ki prodre v poškodbo lahko namreč zmanjša kvaliteto ( videz ) popravila.
Torej - čimprej na ogled ,in potem se odloči kaj dalje.

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Sr apr 02, 2003 6:39 pm

Subaru je napisal/-a:hm...sliši se dobro...sam jaz sem že pri pogoju ven izpadu...nimam posebi zavarovanega vetrobranskega stekla :?

Res škoda, ker ti takoj lahko kaj razbije šipo, sploh, če se pelaš zdaj, ko so še kamenčki od soljenja na cesti, za kakim tovornjakom.
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Sr apr 02, 2003 9:00 pm

kaj pa kej blizu LJ? jaz sem namreč iz LJ...jaz sem neki klical na CAR GLASS in so mi rekl, da pride 10k popravilo....kar se mi zdi pa za eno malo pikico mal preveč :o
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če apr 03, 2003 1:42 pm

peleš se po AC iz LJ proti CE, na izvozu za Žalec zaviješ dol in drviš proti Petrovčam.
na križišču v Petrovčah zaviješ levo proti Celju in po 2 kilometrih naletiš na semafor. v križišču zaviješ levo in po 50 metrih je pred tabo na levi in desni strani ceste avtohiša seat drev. če pa v križišču nadaljuješ naravnost proti celju, pa prideš v levec, in tam je desno ob cesti nov velik avtosalon renault in tam ti pikico zrihtajo za 5 ksit! za dreva pa cene ne vem!
Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Če apr 03, 2003 1:53 pm

hvala :!: :!: bom probu drug teden ke skočt... 8)
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov