Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Speed_I_need
Nov uporabnik

Kaj bi to spet bilo?

Napisal/-a Speed_I_need Po maj 23, 2005 6:40 pm

Me moj Tipo spet neki j...
Nekaj časa ne dela obratomer, potem mi pa posvetita še obe kontrolni lučki za štop luči včasih še tista lučka za olje (olja je 100% dost nalitga mogoče še preveč).
Nekaj časa je tako da ko obratomer ne dela (ali pade na nulo ali pa kar obstoji na določenih obratih)svetijo tisti dve lučki -- ko pa lučki ugasneta začne delat obratomer.
Kasneje sem pogruntal tudi, da mi ne dela radio(štrom sploh ne pride do njega), hupa in daljinsko centralno(na ključ dela)
Sem pogledal stikala, varovalke (vse cele), tudi nekaj relejev, vse je blo OK
Avto se pelje normalno kot se je pred tem, sam te stvari ne delajo.

A se komu kaj svita, kaj bi to bilo, ker meni ni nič jasno.
You are fast, but I am ....

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Po maj 23, 2005 7:04 pm

Mislim, da je tvoj problem v ležišču varovalk in relejev. Pač bolezen tipotov, rado začne tam prebijat. Zamenja ti ga vsak avtoelektričar, al pa clo sam, če imaš dost živcev in volje. ;)

L.p.

Uporabniški avatar
Speed_I_need
Nov uporabnik

Napisal/-a Speed_I_need To maj 31, 2005 2:10 pm

Še vedno ne dela obratomer (razen občasno, ko avto že neki cajta laufa oz. se nahaja v višjih vrtljajih potem začne kazat znake življenja) ter kazalec za gorivo ne kaže pravilno. Ko pa mi posveti tista lučka za olje začne delat obratomer normalno in kazalec za bencin normalno.

Vprašal bi še ali je v ležišči varovalk in relejev kakšna ploščica z vezjem ali kaj podobnega?

Ali ima še kdo kakšno idejo, kaj naj pogledam.
You are fast, but I am ....

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To maj 31, 2005 2:19 pm

Možni sta dve zadevi ena je da probaj zamenjat komplet števec. Meni je delalo probleme in mi je cagar za bencin kar skakal pa obratomer je kar umes crkaval tuki sn pol števce zamenjal pa je bil problem rešen.

Druga zadeva pa je tista škatla kjer so varovalke in releji not. Tisto je res šibka točka Tipotov meni je najprej nejkaj štrom zajebaval pol so se mi brisalci kar sami od sebe vklapljal, pa sem kompletno to škatlo zamenjal in je blo vse to zopet uredu mi pa štop luči niso svetile. Tak da sn pol šel še po eno na odpad ki pa deluje kot mora.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov