PuBBeC je napisal/-a:tudi mene nekaj zanima glede tega... ko dodavam plin mi cvili... mislim da je prav altenator, kot sem poslušal v mašini... zanima me če se da to namazat podmazat ??? ali je sploh lahko to... videl pa bom več ko bom na servisu
pkucler je napisal/-a:Čist eno vmesno vprašanje vem da altenator služi za polnjenje akumolatorja.(za elektriko,vžig delovne zmesi).............
Pa če mi odg. na zgornje vprašanje.
LP
šmeks je napisal/-a:PuBBeC je napisal/-a:tudi mene nekaj zanima glede tega... ko dodavam plin mi cvili... mislim da je prav altenator, kot sem poslušal v mašini... zanima me če se da to namazat podmazat ??? ali je sploh lahko to... videl pa bom več ko bom na servisu
lahk se sliši jermen al boš pa mogu ležaj alternatorja zamenjat
Dario je napisal/-a:Mene pa nek podobnega muči
Na zadnje sem pogledal olje pri avtu pa se je spustil na low, po cca 14k prevoženih
So se pa pojavil dodatni zvoki ko je mašina mrzla, kot da bi bil zrak med bati? ventili? nevem?
ko se mašina ogreje zvoki zginejo, nekdo mi je omenil da zato ker je olje iztrošeno?
Ali je možno zarad tega?
Nočem nove teme odpirat zato sem kar tu vprašal.
Avto ne zgubi moči dela normalno, sam k me moti to, pa nevam če se bo še kaj poslabšal?
Tko al tko ga pelejm na servis čez cca 20 dni.
Lp
pkucler je napisal/-a:Čist eno vmesno vprašanje vem da altenator služi za polnjenje akumolatorja.(za elektriko,vžig delovne zmesi).............
Pa če mi odg. na zgornje vprašanje.
LP
Dario je napisal/-a:olje sem itak že dolil tkoj ko sem vidil
Sam tisti saund še vedno ostal![]()
Včasih bolj včasih manj, vglavnem ko je mrzel, pol pa je tih.
Lp
Dario je napisal/-a:olje sem itak že dolil tkoj ko sem vidil
Lp
lisko je napisal/-a:Dario je napisal/-a:olje sem itak že dolil tkoj ko sem vidil
Lp
Verjetn se slišijo dročniki....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov