hvala!

PiLLLe je napisal/-a:Masino das vn kups drug avto in po potrebi ko una masina crkne menjas al komplet al pa ksn deu. Sam se bos zajebuni jih ohranjenih pa da si nevem kj naus ga najdu
drugo kt drugo nesplaca se ti zdj zarad ene masine iskat sjeban isti avto k ti bo na konc masina sam propadla
raje prodej pa ksn drug avto kup
BOXER je napisal/-a:no jst mam mašino od opel kadeta L.91 1400ccm 55kw 75KM in zdej me zanima če kdo ve če mašina paše tud v kak drug avto npr.opel... da bi jo namontiral noter z menjanikom po možnosti in kako je potem z homologacijo in tehničnim pregledom prosu bi če kj veste!
hvala!
tešo je napisal/-a:BOXER je napisal/-a:no jst mam mašino od opel kadeta L.91 1400ccm 55kw 75KM in zdej me zanima če kdo ve če mašina paše tud v kak drug avto npr.opel... da bi jo namontiral noter z menjanikom po možnosti in kako je potem z homologacijo in tehničnim pregledom prosu bi če kj veste!
hvala!
pa to maš še frgazer, pa se ti splača tole predrkavat?
avto so ti dans tko pocen da tole varijanto, kar ti hočeš nardit ti čist odsvetujem, za 200 jurčkov dobiš že kar soliden avtek ki ti lahko zlo dobro služi.
PiLLLe je napisal/-a:Eni so pac neumni![]()
PAc mudel ma veselje se drkat z jajci namest dt 250k za eno dobro 19ko 93 94 letnik z dal. centralnim zaklepanjem pa elektro sipamitko se bo pa furu v kepi rje na rostilj odperu sipe in usak tedn okol skaku po odpadih pa isku dele
![]()
![]()
BOXER je napisal/-a:ja pa sj stari so tud pa zlo mal jih že vidš na cesti ej ka tale karavan prodaja na avto.net sam mal je pa neki rjav vidt ne :P sam je predlog skor no
W|zz je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Eni so pac neumni![]()
PAc mudel ma veselje se drkat z jajci namest dt 250k za eno dobro 19ko 93 94 letnik z dal. centralnim zaklepanjem pa elektro sipamitko se bo pa furu v kepi rje na rostilj odperu sipe in usak tedn okol skaku po odpadih pa isku dele
![]()
![]()
Se zavedaš da si prekršu eno temeljnih pravil foruma?![]()
![]()
Mojstr :P
W|zz je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Eni so pac neumni![]()
![]()
![]()
Se zavedaš da si prekršu eno temeljnih pravil foruma?![]()
![]()
Mojstr :P
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov